Ένα όμορφο φωτεινό κράμα χαράς και θετικών μηνυμάτων.

Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα, η φωνή των Les Au Revoir, επιστρέφει δισκογραφικά για να μας παρουσιάσει το τρίτο της ραδιοφωνικό digital single που έχει τίτλο «Ο Ήρωάς Μου».

Ένα δυναμικό, χορευτικό τραγούδι με βαλκανικά στοιχεία, που μέσα από τους στίχους του επιθυμεί να μεταδώσει τα στοιχεία της αισιοδοξίας και της αυτοβελτίωσης στη ζωή μας.

Σε αυτό το νέο στιχουργικό δημιούργημά της, η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα συμπράττει με τον συνθέτη και παραγωγό Στράτο Αθανασίου, όπου με μοναδικό τρόπο συνδυάζουν τη μουσική παράδοση των Βαλκανίων με τη σύγχρονη ελληνική μουσική και το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο φωτεινό κράμα χαράς και θετικών μηνυμάτων.

«Ο Ήρωάς Μου» είναι ο κάθε άνθρωπος, που μέσα από την καθημερινότητα ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της ζωής με θάρρος και χαμόγελο, συνεχίζοντας να πρεσβεύει τις αξίες του.

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με μία εξαιρετική μουσική παραγωγή, πλούσια σε φυσικά όργανα και παιξίματα δημιουργώντας έναν πολύχρωμο χορευτικό μουσικό καμβά.

«Ο Ήρωάς Μου» συνοδεύεται από ένα music video όπου η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα ξεδιπλώνει την υποκριτική της ικανότητα, αποδύοντας διαφορετικούς ρόλους στην καθημερινή ζωή μιας κοπέλας της γενιάς της και όλα αυτά με μοναδικό σκέρτσο και κέφι.

«Σε κάθε εμπόδιο, κάθε σφάλμα, κάθε στιγμή να θυμάσαι: Ο ήρωάς σου είσαι εσύ!»

Το νέο single «O Ήρωάς Μου» της Αλεξάνδρας Μπουνάτσα κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Plus Rec με τη διανομή της Panik Records.

ΠΗΓΗ