Μία βραδιά με την Ελένη Βιτάλη που όλοι θα την κρατήσουμε βαθιά στις ψυχές μας.

Η Ελένη Βιτάλη έρχεται στις 27 Ιουλίου στο «Faliro Summer Theater» για μία μοναδική βραδιά.

Μια από τις πιο σπουδαίες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, με περισσότερα από πενήντα χρόνια ιστορίας στο ελληνικό τραγούδι συνεχίζει τις μέχρι τώρα επιτυχημένες εμφανίσεις της.

Η Ελένη Βιτάλη, δημιουργός διαχρονικών τραγουδιών και εξαιρετική ερμηνεύτρια μεγάλων επιτυχιών, θα εμφανιστεί στη σκηνή του Φαλήρου έχοντας έναν καινούριο δίσκο στις αποσκευές της, σε μουσική Τάκη Σούκα και στίχους Ελένης Φωτάκη, καθώς επίσης και νέα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη.

Ως special guest θα εμφανιστεί ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Στις ενορχηστρώσεις οι δυναμικοί και ανατρεπτικοί ΤΖΟΥΜ που κλέβουν τις εντυπώσεις με την φωνή του Νίκου Ξύδη που μας ταξιδεύει σε παλιές και νέες επιτυχίες, πάντα με την ιδιαίτερη πινελιά των ΤΖΟΥΜ.

Η Ελένη Βιτάλη μας τραγουδά για τον έρωτα, την αγάπη για τη ζωή, με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και άλλων μεγάλων Ελλήνων τραγουδοποιών.

Με τη μοναδική φωνή της και την τεράστια αγκαλιά της για όλο τον κόσμο μας παρασύρει να τραγουδήσουμε και εμείς μαζί της. Μία βραδιά που όλοι θα την κρατήσουμε βαθιά στις ψυχές μας.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο), Μάνος Αχαλινωτόπουλος (κλαρίνο), Δημήτρης Λιόλιος (μπουζούκι, μπαγλαμάς), Νίκος Ξύδης (ηλεκτρική κιθάρα, φωνή), Ρήγας Βοργιάς (ηλεκτρικό μπάσο), Νατάσα Παυλάτου (κρουστά), Θάνος Τσελεμπής (τύμπανα)

Ηχοληψία: Νίκος Λαγός – Γιώργος Φιλικόζης

Πληροφορίες

Ελένη Βιτάλη & Τζουμ
Special Guest: Χρήστος Νικολόπουλος

Τετάρτη 27 Ιουλίου

Faliro Summer Theater
Ολυμπιακό Ακίνητο Tae Kwon Do
Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο, 10445

Ώρα έναρξης: 21:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 20:30

Στον χώρο λειτουργούν μπαρ.

Προπώληση εισιτηρίων:
Viva.gr, artinfo.gr, 210 9213310

ΠΗΓΗ