Η Ελένη Φουρέιρα γίνεται η «Madame» των Kings και του Trannos.

Οι Kings, o Trannos και η Ελένη Φουρέιρα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία νέα εκδοχή του mega hit «Madame».

Η super hot συνεργασία των τριών καλλιτεχνών παρουσιάστηκε πρώτη φορά στη σκηνή των φετινών Mad Video Music Awards μέσα από ένα άκρως εντυπωσιακό act που ξεσήκωσε το κοινό και έγινε αμέσως viral.

Εκτός από την αποθέωση που γνώρισαν οι Kings, o Trannos και η Ελένη Φουρέιρα κατά τη διάρκεια του act, το βίντεο με την εμφάνισή τους εκτοξεύτηκε αμέσως στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube.

Το «Madame» με τη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές σε διάστημα περίπου τριών εβδομάδων, αποτελώντας ένα από τα δημοφιλέστερα βίντεο της διοργάνωσης.

Η πρωτότυπη έκδοση του «Madame», στην οποία οι ανανεωμένοι Kings με την προσθήκη της Μαριλένας Animado ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Trannos, κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Απρίλιο και έγινε πολύ γρήγορα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και δημοφιλή τραγούδια στην Ελλάδα.

Μέχρι σήμερα, η πρωτότυπη έκδοση του «Madame», έχει συγκεντρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 27 εκατομμυρίων προβολών στο YouTube, ενώ το smash hit διαθέτει επίσης πάνω από 8 εκατομμύρια streams στην πλατφόρμα του Spotify.

Να σημειωθεί ότι το «Madame» έχει ήδη γίνει τρεις φορές πλατινένιο βάσει των streams.

Η νέα εκδοχή του «Madame» στην οποία οι Kings και ο Trannos συναντούν την Ελένη Φουρέιρα κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Δείτε την εμφάνισή τους στα Mad Video Music Awards 2022:

ΠΗΓΗ