Η Κατερίνα Στικούδη υπενθυμίζει ότι η ευτυχία βρίσκεται στα λίγα και στα καλά.

Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει το μουσικό βίντεο για το τραγούδι «Θέλω Πίσω Τον Παλιό Μου Εαυτό» από το άλμπουμ της «Grande».

Πόσο εύκολα ξεχνάμε τις απλές καθημερινές στιγμές της ζωής; Γιατί πάντα ξεχνάμε να εκτιμάμε ό,τι έχουμε, και θέλουμε αυτά που δεν έχουμε;

Κι όμως, πολλές φορές η ευτυχία βρίσκεται στα λίγα και στα καλά. Αυτό μας θυμίζει και η Κατερίνα Στικούδη μέσα από το ολοκαίνουργιο vertical μουσικό βίντεο της για το τραγούδι «Θέλω Πίσω Τον Παλιό Μου Εαυτό».

Το μουσικό βίντεο, το οποίο επιμελήθηκε σκηνοθετικά ο Dj Rico, είναι μία οπτικοακουστική υπενθύμιση ότι πρέπει να ζούμε ανέμελα, να δίνουμε χρόνο στον εαυτό μας και να τον φροντίζουμε κάθε στιγμή.

Το «Θέλω Πίσω Τον Παλιό Μου Εαυτό» είναι το δέκατο κατά σειρά τραγούδι από το άλμπουμ «Grande» της Κατερίνας Στικούδη που μεταφέρεται στις οθόνες μας με εικόνα.

Τους προηγούμενους μήνες απολαύσαμε τα music videos για τα τραγούδια όπως τα «40 Μέρες», «Δεν Θα Πληγωθείς», «Της Καρδιάς Το Κλειδί», «Το Ξέραμε Κι Οι Δυο», «Τα Χριστούγεννά Μου Εσύ» και «Grande», μεταξύ άλλων, με τα οποία η Κατερίνα Στικούδη πρόσφερε εντυπωσιακές εικόνες, ενσαρκώνοντας πολλούς και διαφορετικούς ρόλους.

Το single «Θέλω Πίσω Τον Παλιό Μου Εαυτό» και το άλμπουμ «Grande» κυκλοφορούν από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ