Κάθε κριτής πρέπει να επιλέξει την τετράδα με την οποία θα πορευτεί στην τελική φάση των lives του «X Factor».

Η κρίσιμη φάση του Chair Challenge έφτασε στο «X Factor».

Η αναζήτηση για το επόμενο μεγάλο αστέρι της ελληνικής μουσικής συνεχίζεται στο «X Factor» με την πιο απαιτητική δοκιμασία, την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Απριλίου, στις 22:00 στο Mega.

Οι Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, έρχονται αντιμέτωποι με την πιο δύσκολη επιλογή.

Κάθε κριτής πρέπει να ακούσει προσεκτικά τους 10 διαγωνιζόμενους της ομάδας του και να ξεχωρίσει με το μουσικό του κριτήριο τους τέσσερις (σόλο ή γκρουπ) που διαθέτουν τον «παράγοντα Χ». Με αυτή την τετράδα θα πορευτεί στην τελική φάση των lives του «X Factor».

Τα διλήμματα που θα αντιμετωπίσουν οι κριτές και μέντορες των ομάδων στη φάση του Chair Challenge είναι πολλά. Ποιους διαγωνιζόμενους θα επιλέξουν και γιατί;

Το Chair Challenge παρουσιάζει ο Αντρέας Γεωργίου με την αμεσότητα και το χιούμορ του, που κέρδισαν τις εντυπώσεις στη φάση του Bootcamp.

Στο backstage θα βρίσκονται η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο νικητής του «X Factor» διεκδικεί 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

Για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ.

Οι διαγωνιζόμενοι είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην πιο δυνατή αναμέτρηση. Το Chair Challenge ξεκινά στο «X Factor».

ΠΗΓΗ