Η Σοφία Μανουσάκη θα παρουσιάσει στο τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της, αλλά και τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

Η Σοφία Μανουσάκη, μία από τις σπουδαιότερες και πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της, ανεβαίνει για δύο μοναδικές εμφανίσεις στη σκηνή του «Half Note Jazz Club» την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Απριλίου στις 22:30.

Η Σοφία Μανουσάκη ξεκίνησε την καριέρα της ως επιλογή του σπουδαίου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ερμηνεύοντας γνωστά αλλά και σε πρώτες εκτελέσεις τραγούδια του, μεταξύ άλλων και σε εμβληματικούς χώρους όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Ηρώδειο και ανάλογους χώρους στο εξωτερικό.

Η δισκογραφία της περιλαμβάνει ήδη δύο χρυσούς δίσκους σε έργα Μίκη Θεοδωράκη και έναν χρυσό με τα μελοποιημένα ποιήματα του Κ. Π. Καβάφη σε σύνθεση Στέφανου Κορκολή.

Διαφήμιση

Ο συνδυασμός της μοναδικής φωνής της και της εντυπωσιακής της παρουσίας έχει αθόρυβα κατακτήσει μια μερίδα ενός πολύ απαιτητικού κοινού, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές σε κάθε της εμφάνιση.

Τα τελευταία χρόνια η Σοφία Μανουσάκη κάνει αίσθηση με τις εμφανίσεις της σε συναυλίες με τον Στέφανο Κορκολή όπου ερμηνεύει τραγούδια του συνθέτη αλλά και τραγούδια ξένου ρεπερτορίου.

Το γεγονός ότι έχει συνεργαστεί με καλλιτεχνικά μεγέθη όπως οι Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μαρία Φαραντούρη, Μάριος Φραγκούλης, Γιάννης Σπανός και Μίμης Πλέσσας δείχνει πέρα από το ταλέντο της και το σπουδαίο ήθος της.

Πρόσφατα, η Σοφία Μανουσάκη μας χάρισε δυο μεγάλες επιτυχίες από τον δίσκο που ετοιμάζει σε μουσική Στέφανου Κορκολή και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου: το «Ερωτευόμαστε Ξανά», που έντυσε την άκρως επιτυχημένη σειρά «Παγιδευμένοι» του ANT1 και το ανατρεπτικό ντουέτο «Κακός Μπελάς» με τον Πάνο Μουζουράκη.

Η Σοφία Μανουσάκη θα παρουσιάσει στο «Half Note Jazz Club» τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της, αλλά και τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, με τη συνοδεία των έξι υπέροχων μουσικών της.

Στις πρώτες αυτές σόλο συναυλίες της, η Σοφία Μανουσάκη θα απαντήσει στο ερώτημα «Τι είναι ν’ αγαπάς», γιατί τελικά αυτό που όλοι αγαπάμε είναι η ίδια η μουσική.

Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω www.viva.gr, 11876 και του δικτύου των μεταπωλητών του Viva.

ΠΗΓΗ