Η Τάμτα στο πιο dark μέχρι σήμερα video clip της.

Δημιουργική, πρωτοπόρος, trendsetter, fashion icon. Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις λέξεις οι οποίες μπορούν να περιγράψουν την Τάμτα, μία από τις κορυφαίες εκπροσώπους της pop τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Κάθε καλλιτεχνικό βήμα της είναι διαφορετικό από το προηγούμενο.

Χρόνο με τον χρόνο, η Τάμτα καταφέρνει να αφήνει το δικό της στίγμα στην ελληνική δισκογραφία προτείνοντας νέους ήχους και παρουσιάζοντας εικόνες που εντυπωσιάζουν τους ακροατές που την ακολουθούν πιστά από το ξεκίνημα της καριέρας της μέχρι και σήμερα.

Μέσα από το νέο τραγούδι της «Pandora» και στο πιο dark μουσικό βίντεο της μέχρι τώρα πορείας της, η Τάμτα μιλάει για το δυναμισμό της κάθε σύγχρονης γυναίκας, για την αυτάρκεια, την αυτονομία και την ανεξαρτησία του θηλυκού γένους.

Μέσα από την τέχνη της μουσικής και της εικόνας, η Τάμτα ανοίγει το «κουτί της Πανδώρας» από το οποίο στο τέλος το μόνο που μένει σύμφωνα με τη μυθολογία είναι η ελπίδα, αυτή που έρχεται να εξαλείψει την σκληρότητα και τις δυσκολίες του σήμερα, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Τους στίχους και τη μουσική του «Πανδώρα» υπογράφουν ο Teo Pouzbouris και ο Ody Icons.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια του εντυπωσιακού music video του τραγουδιού ανέλαβε ο Βαγγέλης Φαντόπουλος, ενώ τη χορογραφία και την καλλιτεχνική διεύθυνση υπογράφει ο Bill Roxenos.

Το νέο single «Πανδώρα» της Τάμτα κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ