Το τραγούδι τίτλων της νέας σειράς «Τρία Μίλια» του Star.

Η Demy ερμηνεύει το «Μίλια Μακριά», ένα τραγούδι που υπογράφουν ο Νίκος Τερζής στη μουσική και ο Γιάννης Κότσιρας στους στίχους και ντύνει τη νέα σειρά «Τρία Μίλια» του Star.

Το «Μίλια Μακριά» είναι μία δυνατή και ρυθμική μπαλάντα, γεμάτη συναίσθημα και γλυκιά νοσταλγία.

Με την εξαιρετική κι αγαπημένη χροιά της, η Demy, μία από τις κορυφαίες και πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, απογειώνει τη δημιουργική σύνθεση του Νίκου Τερζή και τους εμπνευσμένους στίχους του Γιάννη Κότσιρα.

Το «Μίλια Μακριά», που κυκλοφορεί από την Panik Records, κέντρισε το ενδιαφέρον και κέρδισε τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς «Τρία Μίλια» που έχει αγαπήσει το κοινό.

Έρωτας, μυστήριο και χιούμορ στα «Τρία Μίλια»

Η νέα κοινωνική σειρά «Τρία Μίλια» του Star έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 17:30 και προβάλλεται την ίδια ώρα Δευτέρα έως Παρασκευή.

Μία γυναίκα θα βρει τη δύναμη να ξεφύγει από το παρελθόν της και να κάνει μια νέα αρχή, σε αχαρτογράφητα νερά. Ένας ισχυρός άντρας θα επιστρέψει στη γενέτειρά του, με στόχο να συνεχίσει να δημιουργεί, μέχρι το τέλος. Δύο αδέλφια θα ανακαλύψουν ότι υπάρχουν πολλά που τους ενώνουν, αλλά και πολύ περισσότερα που τους χωρίζουν. Μία σύζυγος δεν επιθυμεί καθόλου να θυμάται το παρελθόν της και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να μη χάσει όσα κατέκτησε.

Ένα ήσυχο νησί κρύβει ένα ηφαίστειο από ένοχα μυστικά που είναι έτοιμο να εκραγεί.

Μπορεί ένα σκοτεινό παρελθόν να οδηγήσει σε ένα φωτεινό μέλλον; Αναζητώντας ένα καταφύγιο ψυχής, όπως ο βυθός της θάλασσας που δεν επηρεάζεται από τα κύματα στην επιφάνεια, οι ήρωες θα βρεθούν λίγο πιο μακριά ή πιο κοντά στον πόνο, στον έρωτα, στο θυμό, στην αγάπη, στη συγχώρεση και στη λύτρωση.

Ο έρωτας, το μυστήριο, αλλά και το χιούμορ εναλλάσσονται και αποκτούν αντιστοιχίες με την κομβική απόσταση της σειράς: Τα «Τρία Μίλια».

Πρωταγωνιστούν οι: Ευγενία Παναγοπούλου, Νικόλας Μακρής, Γιάννης Ποιμενίδης, Χάρης Σώζος, Στέλλα Καζάζη, Τόνυ Δημητρίου, Ευαγγελία Μουμούρη, Δημήτρης Λιακόπουλος, Χάρης Γρηγορόπουλος, Γιολάντα Μπαλαούρα, Κωνσταντίνα Τζώρτζη, Γιάννης Ρούσσος, Ανθή Σαββάκη, Χάρης Χιώτης, Μαρία Δαμασιώτη, Στέλλα Κοσμοπούλου, Μιχαήλ- Άγγελος Κρητικός, Στεφανία Χαμπηλομάτη.

ΠΗΓΗ