Ένα άγγιγμα που σε ανατριχιάζει. Η στιγμή που οι παλμοί ανεβαίνουν. Η ελευθερία του να είσαι ο εαυτός σου.

Η Marseaux, η εκρηκτική «chica» της pop, επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι που θα απογειώσει τις αισθήσεις μας.

Όταν είσαι ο εαυτός σου, όλες οι αισθήσεις σου ανεβαίνουν στο maximum. Ήρθε η ώρα να απογειωθούν με το καινούργιο τραγούδι «Νιώσε» της Marseaux, σε αποκλειστική συνεργασία με την Durex.

Το «Νιώσε» είναι τραγούδι που γιορτάζει όλες τις αισθήσεις και μας βάζει στη νέα εποχή του brand.

Διαφήμιση

Η Marseaux δημιουργεί μία έκρηξη αισθήσεων στην οποία δεν μπορούμε να αντισταθούμε και μας παρασύρει σε έναν κόσμο γεμάτο πάθος και ένταση. Η εκρηκτική φωνή της μας ταξιδεύει μέσα από τους στίχους, μεταφέροντάς μας σε μια κατάσταση απόλυτης συνύπαρξης με τη μουσική.

Είσαι έτοιμος να νιώσεις; Ένα άγγιγμα που σε ανατριχιάζει. Η στιγμή που οι παλμοί ανεβαίνουν. Η ελευθερία του να είσαι ο εαυτός σου.

Αν όλες αυτές οι αισθήσεις ήταν τραγούδι, τότε θα ήταν το «Νιώσε» της Marseaux.

Η Marseaux δεν μας προσκαλεί απλά να ζήσουμε την εμπειρία, αλλά μας ενθαρρύνει να απελευθερωθούμε, να ανακαλύψουμε τις επιθυμίες μας και να απολαύσουμε κάθε στιγμή με πάθος και αυθεντικότητα.

Το εντυπωσιακό music video του «Νιώσε», που επιμελήθηκε σκηνοθετικά ο Solmeister, συνοδεύει τέλεια την αισθησιακή ατμόσφαιρα του τραγουδιού.

Είμαστε έτοιμοι να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να νιώσει τη ζωή σε όλο της το μεγαλείο; Το «Νιώσε» μας προκαλεί να ανακαλύψουμε την απάντηση μέσα από τη μουσική του και να αφεθούμε στη μαγεία της στιγμής.

Το «Νιώσε» της Marseaux κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ