«Η Συνάντηση Στο Αρχοντικό Των Μπενιζέλων» ολοκληρώνει όμορφα και γλυκά αυτή την εξαιρετική συνεργασία.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κυκλοφορούν τη «Συνάντηση Στο Αρχοντικό Των Μπενιζέλων».

Μια τέτοια καλλιτεχνική συνάντηση δεν θα μπορούσε να έχει άλλη εξέλιξη. Το άλμπουμ «Τι Να Λέμε Τώρα» του Σταμάτη Κραουνάκη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη αγαπήθηκε και συζητήθηκε πολύ.

Αγαπήθηκε τόσο που ανακηρύχθηκε ο No. 1 δίσκος σε φυσικές πωλήσεις για το 2022 στο επίσημο chart πωλήσεων της IFPI.

Διαφήμιση

Και αυτό άξιζε να γιορταστεί. Έτσι και έγινε το βράδυ της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου 2023, σε μια βραδιά – απονομή γεμάτη αγάπη, όπως άλλωστε ταίριαζε στην ημέρα.

Η εκδήλωση έγινε σε έναν ιστορικό χώρο στην Αθήνα, στο Αρχοντικό των Μπενιζέλων στη Πλάκα και είχε και τις εκπλήξεις της. Το Αρχοντικό των Μπενιζέλων, με την πλούσια ιστορία του και την αρχοντική αισθητική του, αποτέλεσε τον ιδανικό τόπο για την πραγματοποίηση αυτής της μοναδικής εκδήλωσης.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγούδησε παρέα με τον Σταμάτη Κραουνάκη ζωντανά για τους φίλους τους που κατέκλυσαν τον ιστορικό αυτό χώρο.

Είχε τη βοήθεια των συνεργατών μουσικών της Βασίλη Νησσόπουλο στο μπάσο, Νίκο Κατσίκη στο μπουζούκι, Στέλιο Φραγκούς στα πλήκτρα, Ντίνο Χατζηιορδάνου στο ακορντεόν και Δημήτρα Τσάκα στα πνευστά.

Ακούστηκαν τραγούδια από το άλμπουμ του «Τι Να Λέμε Τώρα», αλλά και άλλα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη, αγαπημένα της Ελεωνόρας Ζουγανέλγη.

Το live αυτό ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί ψηφιακά σε ένα άλμπουμ με τίτλο «Η Συνάντηση Στο Αρχοντικό Των Μπενιζέλων» ως η συνέχεια του «Τι Να Λέμε Τώρα», ολοκληρώνοντας όμορφα και γλυκά αυτή την εξαιρετική συνεργασία.

Μέχρι βέβαια να ξαναβρεθούν οι δρόμοι τους. Μέχρι τότε, η μαγεία της συνάντησης τους θα συνεχίσει να ζει μέσα από αυτό το live album και τις ηχογραφημένες εκτελέσεις τους,

Η επιτυχημένη αυτή συνεργασία με τον Σταμάτη Κραουνάκη αναμένεται να μείνει ως μια ακόμη σημαντική στιγμή στην πλούσια καλλιτεχνική πορεία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Ο συνδυασμός των εκπληκτικών ταλέντων του Σταμάτη Κραουνάκη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη δημιούργησε έναν μαγευτικό ήχο και ερμηνείες που αποπνέουν πάθος και συναίσθημα, παρασύροντας το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο συναισθήματα.

Το live album «Η Συνάντηση Στο Αρχοντικό Των Μπενιζέλων» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Βρείτε επίσης το άλμπουμ στο Spotify.

ΠΗΓΗ