Το νέο τραγούδι του Φώτη Παπαζήση.

Ο Φώτης Παπαζήσης επιστρέφει δισκογραφικά με ένα δυναμικό ζεϊμπέκικο με τον τίτλο «Συνέχισε Έτσι».

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μας χαρίζει μία ερμηνεία ψυχής σε ένα τραγούδι που φέρνει στο σήμερα τον αγαπημένο σε όλους ήχο του ζεϊμπέκικου.

Τη μουσική του «Συνέχισε Έτσι» υπογράφει ο Βασίλης Δαραμούσκας ενώ οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στην πρωτοεμφανιζόμενη Βίκυ Χασούρα.

Διαφήμιση

Το «Συνέχισε Έτσι» συνοδεύεται από ένα πρωτότυπο για τη μουσική βιομηχανίαmusic video, σε σκηνοθεσία του Νίκου Ζαμπά.

Για πρώτη φορά, συνδυάζεται music και lyric video, στο οποίο αποτυπώνονται οι στίχοι του τραγουδιού σε μορφή υπότιτλων, καταφέρνοντας να δώσει την αίσθηση ότι παρακολουθούμε μια ταινία μικρού μήκους.

Παράλληλα μεταφέρονται στις οθόνες μας σκηνές του Φώτη Παπαζήση όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.

Ο Φώτης Παπαζήσης έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τα singles του και τις live εμφανίσεις του δίπλα σε κορυφαίους καλλιτέχνες και συνθέτες όπως οι Γιώργος Μαζωνάκης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Οικονομόπουλος, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Θεοφάνους, Γιώργος Χατζηνάσιος και Φοίβος,

Έπειτα από τη δεύτερη sold out σεζόν στο «Κέντρο Αθηνών» δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη, ο Φώτης Παπαζήσης θα βρίσκεται ξανά μαζί του στην καλοκαιρινή περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα θα κάνει και τα προσωπικά του live, παρέα με την μπάντα του, σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Το νέο τραγούδι «Συνέχισε Έτσι» του Φώτη Παπαζήση κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ