Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart η μεγάλη επιτυχία «Αμαρτίες» της πρωτοεμφανιζόμενης Αναστασίας, η οποία παράλληλα κυριαρχεί για τέταρτη εβδομάδα και στο Νο. 1 του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες πριν, όταν η ανερχόμενη τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok ένα μικρό απόσπασμα από τις «Αμαρτίες».

Το τραγούδι γρήγορα έβαλε «φωτιά» στη δημοφιλή πλατφόρμα και κυκλοφόρησε επίσημα λίγες εβδομάδες αργότερα.

Οι «Αμαρτίες» έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 22,2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και πάνω από 7,1 εκατομμύρια streams στο Spotify, ενώ έχουν γίνει διπλά πλατινένιες.

Ενώ οι «Αμαρτίες» κυριαρχούν στην κορυφή του Airplay Chart, η Αναστασία κυκλοφόρησε στις 3 Ιουνίου το νέο τραγούδι της με τίτλο «Λίγο Λίγο», το οποίο βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των trends στο YouTube και διαθέτει ήδη πάνω από 3,4 εκατομμύρια προβολές.

Νέες είσοδοι

«Δεν Ντράπηκες» – Νατάσα Θεοδωρίδου (No. 18)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart εμφανίζεται για πρώτη φορά το νέο τραγούδι «Δεν Ντράπηκες» της Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδά «Δεν Ντράπηκες» όπως μόνο αυτή ξέρει να υμνεί τον έρωτα, χαρίζοντάς μας ένα ακόμη αυθεντικό ζεϊμπέκικο, στο αγαπημένο και γνώριμο ύφος της.

Τη μουσική και τους στίχους του «Δεν Ντράπηκες» υπογράφει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

«Για Μένα Βράδιασε» – ΜΕΛΙSSES (No. 20)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο από την πρώτη εβδομάδα της αποκλειστικής μετάδοσής του στα ραδιόφωνα το νέο single «Για Μένα Βράδιασε» από τις ΜΕΛΙSSES.

Το «Για Μένα Βράδιασε» είναι το πρώτο τραγούδι από τις ΜΕΛΙSSES μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο.

Από το πρώτο άκουσμα, γίνεται αντιληπτό ότι το «Για Μένα Βράδιασε» είναι ένα ώριμο pop τραγούδι το οποίο φαίνεται να δείχνει την κατεύθυνση που σκοπεύουν να ακολουθήσουν οι ΜΕΛΙSSES στις επόμενες κυκλοφορίες τους.

Στην κατάταξη εξακολουθεί να διατηρεί μία θέση το σόλο τραγούδι «Αν» του Χρήστου Μάστορα, το οποίο έχει ανέβει έως το No. 5.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ