Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα των εμφανίσεων του Πέτρου Ιακωβίδη και της Λένας Ζευγαρά στο «Fantasia».

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Λένα Ζευγαρά ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο πλήρως ανακαινισμένο «Fantasia» την περασμένη Παρασκευή 28 Απριλίου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις απ’ το πρώτο κιόλας διήμερο.

Δύο λαμπερά και πολύ επιτυχημένα πρόσωπα της ελληνικής δισκογραφίας, συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής, παρουσιάζοντας την πιο must πρόταση διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα για το φετινό καλοκαίρι.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του, επέστρεψε στο «Fantasia» και παρουσίασε στο κοινό ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με κύριο γνώμονα τη διασκέδαση του κοινού.

Διαφήμιση

Με τις επιτυχίες απ’ την προσωπική δισκογραφία του και με το νέο του hit «Αχ Καρδούλα Μου», ο Πέτρος Ιακωβίδης μας παρέσυρε με τις ερμηνείες του, την αμεσότητα και την άψογη επικοινωνία με το κοινό που τον ακολουθεί πιστά.

Για πρώτη φορά στη σκηνή του «Fantasia» ο πολυπράγμων καλλιτέχνης μας παρουσίασε και κάποια από τα τραγούδια του νέου άλμπουμ του που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Η Λένα Ζευγαρά έχει καταφέρει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αποτελεί μια απ’ τις δημοφιλέστερες λαϊκές ερμηνεύτριες της νέας γενιάς κάτι που απέδειξε έμπρακτα στο «Fantasia».

Σε κάθε live εμφάνισή της δημιουργεί μια μαγική σχέση με το κοινό και μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Με τις νέες επιτυχίες της «Διαβάστηκε» και «Πόσο Σ’ Αγάπησα», που αποτελούν τους προπομπούς της πρώτης ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς της, που θα κυκλοφορήσει στο προσεχές διάστημα, η Λένα Ζευγαρά μας καθήλωσε με τις εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες της.

Η εξαιρετική χημεία του Πέτρου Ιακωβίδη και της Λένας Ζευγαρά αποτυπώνεται σε κοινά μουσικά στιγμιότυπα, με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, ταυτιστεί και τραγουδήσει δυνατά, ενώ για πρώτη φορά μας παρουσίασαν επί σκηνής το νέο τραγούδι τους «Θαύματα».

Μαζί τους ο ταλαντούχος Γιάννης Ξανθόπουλος καθώς και η εντυπωσιακή Χάρις Σάββα. Στα decks ο Dj Bobito.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Λένα Ζευγαρά δίνουν ραντεβού στο πιο hot προορισμό διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ