Μία μεγάλη παρέα αγαπημένων καλλιτεχνών έρχεται στην εκπομπή «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια.

Παρέες που αντέχουν στον χρόνο, συναντιούνται και ενώνονται με κοινό παρονομαστή την αγάπη τους για το θέατρο και τη μουσική έρχονται την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 στις 22:00 στην εκπομπή «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια της ΕΡΤ1, για να μας χαρίσουν όμορφες στιγμές διασκέδασης.

Ο σκηνοθέτης των sold out θεατρικών παραστάσεων Νικορέστης Χανιωτάκης (όπως το «Σεσουάρ Για Δολοφόνους», «Η Γίδα» κ.ά.) που ανήκει στη νέα γενιά των επιτυχημένων ανθρώπων της τέχνης και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, φέρνει τους φίλους του ηθοποιούς και δημιουργούν όλοι μαζί ένα πάρτι με «ενορχηστρωτή» τον Κωστή Μαραβέγια.

Ένα πάρτι στη σκηνή με υπέροχες ερμηνείες και θεατρικότητα. Τραγούδια χιλιοαγαπημένα, διασκευές, ωραίες καλλιτεχνικές συμπράξεις στη σκηνή του «Δυνατά» που δημιουργούν μια αυτοσχέδια συναυλία.

Ταλαντούχοι ηθοποιοί και μουσικοί που έχουν συνεργαστεί σε θεατρικές παραστάσεις αναβιώνουν στιγμές από το παρελθόν και περιγράφουν στον Κωστή Μαραβέγια αστεία στιγμιότυπα που συμβαίνουν επί σκηνής αλλά και συγκινητικές στιγμές.

Οι Νικορέστης Χανιωτάκης, παρέα με τους Γιώργο Χρανιώτη, Αντιγόνη Ψυχράμη, Δημήτρη Μακαλιά, Ελίνα Μάλαμα, Ζερόμ Καλούτα, Κωνσταντίνο Ασπιώτη, Αρετή Πασχάλη, Γιάννη Μαθέ, Γεράσιμο Σκαφίδα, δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα τραγουδώντας και χορεύοντας και μιλούν για όλα εκείνα που τους ενώνουν, αποδεικνύοντας πως οι παρέες γράφουν ιστορία.

Η σχέση τους κρατάει και εκτός σκηνής γι’ αυτό έχουν να μας χαρίσουν γέλιο και όμορφες ιστορίες.

Ο Στάθης Δράκος και η Nalyssa Green, δύο ταλαντούχοι ερμηνευτές με εναλλακτικό στυλ και σύγχρονους ήχους, παίρνουν τη σκυτάλη και ανεβαίνουν στο stage.

O ταλαντούχος μουσικός Στάθης Δράκος μιλάει για τη συνεργασία του με τη Δήμητρα Γαλάνη και την ιστορία του τραγουδιού «Εκδρομή» που ερμηνεύουν μαζί και που έγινε τεράστια επιτυχία. Μιλάνε για τα όνειρά τους στον Κωστή Μαραβέγια αλλά και για τις διαφορές αγγλόφωνου και ελληνικού τραγουδιού.

Η Nalyssa Green παραδέχεται την καλλιτεχνική στροφή της στο ελληνικό τραγούδι και την αξία του ελληνικού στίχου που αγγίζει τις καρδιές όλων μας.

Ο 19χρονος Μάριος Ζυγούρης, το ανερχόμενο ταλέντο, έρχεται με το βιολί του και δίνει κλασικό στίγμα στη βραδιά.

Με αξιοζήλευτες μουσικές σπουδές, έχοντας πάρει αριστεία αλλά και υποτροφία σε πανεπιστήμιο στη Μόσχα, μιλά για τα όνειρά του και εξηγεί το πώς κατάφερε με επιμονή και διάβασμα να πετύχει τους στόχους του.

Ακολουθεί με το βιολί του τη φωνή του Κωστή Μαραβέγια, συμπράττουν και μας χαρίζουν τη «Μισιρλού» σε μια μοναδική μελωδική διασκευή.

«Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, κάθε Παρασκευή, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 23:30.

ΠΗΓΗ