Το «Για Μένα Βράδιασε» με ανανεωμένο ήχο.

Οι ΜΕΛΙSSES μας παρασύρουν ακόμα μία φορά με την επιτυχία τους «Για Μένα Βράδιασε», μέσα από ένα ιδιαίτερο remix από τον Αντώνη Δημητριάδη.

Το «Για Μένα Βράδιασε» συνεχίζει το σερί των μεγάλων επιτυχιών που μας έχει χαρίσει το No. 1 συγκρότημα της χώρας.

Μεταξύ άλλων, το τραγούδι έχει χρυσό στα ψηφιακά καταστήματα, διαθέτοντας πάνω από 1 εκατομμύριο streams και έγινε top trend στο YouTube, όπου μετρά πάνω από 1,7 εκατομμύρια views.

Επίσης, το «Για Μένα Βράδιασε» από τις ΜΕΛΙSSES εμφανίστηκε για δύο εβδομάδες στην πρώτη θέση τόσο στο Ελληνικό Airplay Chart όσο και το Μικτό Airplay Chart της MediaInspector με τα τραγούδια τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

Τώρα, το «Για Μένα Βράδιασε» έρχεται να μας μαγέψει ξανά, μέσα από το remix που επιμελήθηκε ο Αντώνης Δημητριάδης, ένας DJ με αμέτρητες ώρες στα decks, επιτυχημένες performances σε Ελλάδα και εξωτερικό και συνεργασίες με Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες.

Το «Για Μένα Βράδιασε» υπογράφουν στη μουσική και στους στίχους οι Arcade, ο Χρήστος Μάστορας και ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Παράλληλα, οι ΜΕΛΙSSES είναι έτοιμοι για τη συνεργασία τους με τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του «Έναστρον» και την έναρξη των εμφανίσεών τους την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

Το remix του «Για Μένα Βράδιασε» από τον Αντώνη Δημητριάδη κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, όπως και η αρχική έκδοση του single, από την Panik Records.

ΠΗΓΗ