Νέο τραγούδι από τον Γιάννη Κότσιρα για τη σειρά «Σασμός».

Ο Γιάννης Κότσιρας ερμηνεύει το νέο τραγούδι «Θνητοί Θεοί» για το soundtrack της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός».

Το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό soundtrack των τελευταίων χρόνων υπογράφουν ο Νίκος Τερζής στη μουσική και ο Γιάννης Κότσιρας στους στίχους.

Το «Θνητοί Θεοί» είναι μία γεμάτη συναίσθημα μπαλάντα για τη δύναμη και το αέναο του έρωτα, που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα.

Το τραγούδι θα μεταφερθεί και στις οθόνες μας, μέσα από ένα ατμοσφαιρικό music video που θα ανέβει στο YouTube αυτή την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου.

Το «Θνητοί Θεοί» συνοδεύει τον έρωτα του Αστέρη και της Αργυρώς στην επιτυχημένη και καθηλωτική σειρά «Σασμός» του Alpha.

Πρόκειται για το τρίτο τραγούδι που ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας για τις ανάγκες του soundtrack της τηλεοπτικής σειράς μετά τα άκρως επιτυχημένα «Σασμός» και «Φως».

Το «Θνητοί Θεοί» δίνει συνέχεια στον νέο κύκλο τραγουδιών του soundtrack της σειράς «Σασμός».

Για τη δεύτερη σεζόν της σειράς έχουν κυκλοφορήσει ήδη τραγούδια όπως«Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο και «Το Δωμάτιο Βρίζω» με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και το «Πύρινες Καρδιές» με τον Δημήτρη Μπάση και «Τα Θαύματα» με ερμηνεύτρια τη Μελίνα Ασλανίδου, που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

ΠΗΓΗ