Από τον κύκλο τραγουδιών «Τα Απρόοπτα».

Ο Γιάννης Κότσιρας ερμηνεύει και παρουσιάζει οπτικοποιημένο το τραγούδι του με τίτλο «Τώρα Τι Να Πω», σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Νίκου Αναγνωστάκη.

Το «Τώρα Τι Να Πω» περιλαμβάνεται στον πρώτο κύκλο τραγουδιών των δύο δημιουργών που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και έχει γενικό τίτλο «Τα Απρόοπτα».

Τα τραγούδια του δίσκου ερμηνεύουν οι εξαιρετικοί ερμηνευτές Μίλτος Πασχαλίδης, Ιουλία Καραπατάκη, Σταμάτης Κραουνάκης, Θοδωρής Κοτονιάς, Ρίτα Αντωνοπούλου, Φοίβος Δεληβοριάς, Γιάννης Κότσιρας, Ασπασία Στρατηγού, Μανώλης Λιδάκης, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Ελένη Δήμου.

Το τραγούδι «Τώρα Τι Να πω» αποτελεί ένα ακόμα δείγμα του ακατάβλητου δημιουργικού χαρίσματος του Χρήστου Νικολόπουλου που διαρκώς ανανεώνεται παραμένοντας επίκαιρος και εξακολουθεί να προσθέτει σημαντικά κεφάλαια στην επική του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι.

Οι στίχοι του Νίκου Αναγνωστάκη ρέουν αβίαστα, ακολουθώντας το διακριτό προσωπικό του ύφος και δίνουν μία σύγχρονη διάσταση τόσο στη θεματική, όσο και στη δομή των τραγουδιών που αντλούν τη δύναμή τους από τη ισχυρή παράδοση του λαϊκού μας τραγουδιού.

Ο Γιάννης Κότσιρας μας χαρίζει με τον μοναδικό του τρόπο μία εξαιρετική, στιβαρή ερμηνεία σε ένα κλασικής φόρμας σύγχρονο ζεϊμπέκικο που απογειώνει με τη δεξιοτεχνία του στο μπουζούκι ο Χρήστος Νικολόπουλος καθώς και οι προσεκτικά «κεντημένοι» στίχοι του Νίκου Αναγνωστάκη.

Το τραγούδι «Τώρα Τι Να Πω» έχει οπτικοποιήσει ο Άκης Χρήστου.

Τα «Απρόοπτα» κυκλοφορούν σε συλλεκτική έκδοση βιβλίου & CD από το Ogdoo Music Group και βρίσκονται στις προθήκες των δισκοπωλείων και επιλεγμένων βιβλιοπωλείων. To βιβλίο που συνοδεύει «Τα Απρόοπτα», περιέχει πλούσιο υλικό με σπάνιες φωτογραφίες, κείμενα, στίχους και λεπτομέρειες της ηχογράφησης.

«Τα Απρόοπτα – Κύκλος Α’» κυκλοφορούν και σε 300 αντίτυπα έγχρωμων αριθμημένων LP σε βαρύ βινύλιο 180gr. Τα πρώτα 100 αντίτυπα φέρουν τις υπογραφές των δημιουργών.

ΠΗΓΗ