Ο Γιάννης Πάριος έρχεται να μας χαρίσει μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση.

Ο Γιάννης Πάριος, ο πιο ερωτικός τραγουδιστής και συνθέτης της γενιάς του, έρχεται στο «Faliro Summer Theater» για την τελευταία μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού.

Επιλέγοντας μέσα από την πλούσια δισκογραφική πορεία του τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει θα μας ταξιδέψει σε παλιούς και νέους έρωτες.

Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνή του και τις μοναδικές ερμηνείες του, ο Γιάννης Πάριος έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος ανεξίτηλα στη συνείδηση του κοινού τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει.

Πάντα με μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, ο Γιάννης Πάριος κατάφερε να έχει μία συγκινητική απήχηση στον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια.

Ερωτικός, ευαίσθητος, απόλυτος, με μία μοναδική χροιά που έχει συντροφεύσει όλες τις ιστορίες αγάπης αλλά και γιορτής μας, ένας καλλιτέχνης που ευλογήθηκε με το εξωπραγματικό χάρισμα μίας μοναδικά μελωδικής φωνής, ο Γιάννης Πάριος ταυτίστηκε με την απέραντη θάλασσα της Ελλάδας και κατάφερε να γοητεύσει και το κοινό.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, ο Γιάννης Πάριος έρχεται να μας χαρίσει μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση, δείχνοντάς μας για ακόμη μία φορά τον πιο γλυκό τρόπο καταστροφής: «Στο κάτω κάτω της γραφής αξίζει να καταστραφείς και ως το θάνατο να πας για μία γυναίκα που αγαπάς…»

Στις 9 Οκτωβρίου θα απολαύσουμε τον αγαπημένο μας Γιάννη Πάριο στο «Faliro Summer Theater».

Πληροφορίες

Κυριακή 9 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 20:00

Προπώληση Εισιτηρίων: viva.gr – artinfo.gr
Και στα ταμεία του θεάτρου καθημερινά 10:00 – 18:00

Faliro Summer Theater
Ολυμπιακό Ακίνητο Tae Kwon Do
Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο, 10445

Στον χώρο λειτουργεί μπαρ.

Πληροφορίες: 210 9213310

ΠΗΓΗ