Το «Ένα Τραγούδι Ακόμα» ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο του.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Πάνο Μουζουράκη και την Τζώρτζια στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»,  την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 20:00 στο OPEN, σε μια βραδιά έκπληξη με πολλά τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες.

Το «Ένα Τραγούδι Ακόμα» ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο του μετά από πολλές μουσικές βραδιές, ντουέτα έκπληξη, αγαπημένους καλεσμένους και συγκινητικές στιγμές.

Αυτή την Παρασκευή, ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον ανατρεπτικό Πάνο Μουζουράκη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, τραγουδιστής και μουσικός έρχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» και μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους θα μας κάνουν να περάσουμε μια αξέχαστη, συγκινητική και απολαυστική βραδιά.

Από την παρέα τους δε θα μπορούσε να λείπει η εκρηκτική Τζώρτζια, η οποία γεμίζει το stage με τη θετική της ενέργεια, το χιούμορ και φυσικά τις επιτυχίες της. Η Τζώρτζια μας επιφυλάσσει μια πολύ γλυκιά και τρυφερή έκπληξη, αφού τραγουδάει για πρώτη φορά τηλεοπτικά μαζί με τους γιους της.

Δύο εξαιρετικά ταλαντούχες ερμηνεύτριες έρχονται στην παρέα τους και εκπλήσσουν με το ταλέντο τους.

Η Joanne είναι η νικήτρια του «The Voice Of Greece» για το 2020 και η Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου είναι νικήτρια του «Junior Music Star» και θα απολαύσουμε και από τις δύο πολύ όμορφες ερμηνείες, σε αυτή την τελευταία μουσική βραδιά της σεζόν.

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 20:00 στο OPEN.

ΠΗΓΗ