Νέο, απόλυτα ελληνικό τραγούδι από τον διεθνή ερμηνευτή.

Σε πείσμα των καιρών και της αγριότητας της εποχής, σε πείσμα της άνοιξης που αργεί να έρθει, ο Γιώργος Περρής κυκλοφορεί ένα νέο τραγούδι γεμάτο φόρα και αισιοδοξία.

Σε στίχους του Λήδας Ρουμάνη και μουσική του Χρυσόστομου Καραντωνίου, ο Γιώργος Περρής με το «Όλα Και Πολύ» μας απλώνει το χέρι και μας προσκαλεί να χορέψουμε.

Αυθεντικός ελληνικός σκοπός, ένας μπάλος σύγχρονα ενορχηστρωμένος από τον Αλέξανδρο Λιβιτσάνο, ακριβώς όπως ταιριάζει στο ύφος του Γιώργου Περρή, ενός αστεριού της διεθνούς σκηνής που λατρεύει την παράδοση και επιστρέφει σε αυτήν για να δώσει το στίγμα του στην σύγχρονη ελληνικότητα.

Είναι μερικοί ρυθμοί που κολλάνε στο μυαλό, σε οδηγούν σε μικρά χορευτικά βήματα ευτυχίας και φέρνουν την άνοιξη ακόμη κι όταν έξω έχει συννεφιά.

Κι ύστερα έρχονται οι στίχοι και σε παίρνουν από το χέρι και σε βάζουν να τους τραγουδήσεις, να τους στείλεις μήνυμα και να τους χαρείς. Κι ύστερα είναι αυτή η αξέχαστη φωνή που θέλεις να τραγουδάς μαζί της.

Ένα τραγούδι για την ελπίδα που όλοι ψάχνουμε. Για όσα μπορούμε να πετύχουμε χέρι – χέρι μαζί.

«Πήρα φόρα, όλα τώρα όλα και πολύ / Δε λογάριασα τον κόσμο ούτε τι θα πει / Πόσα έχω να σου πω, πόσα να σου δώσω / Πόσα αλήθεια θα μπορούμε σ’ έναν κόσμο χέρι – χέρι εμείς οι δυο»

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα βίντεο – οδοιπορικό του καλλιτέχνη στην ελληνική επαρχία και φύση, καταγεγραμμένο από την Κλαίρη Φαφούτη στο κάθισμα του συνοδηγού.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Γιώργος Περρής δίνει ραντεβού στο κοινό του στην Αθήνα στις 4 Απριλίου στο Θέατρο Παλλάς και στις 11 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη στο «Ράδιο Σίτυ» όπου και θα τραγουδήσει ζωντανά το νέο τραγούδι του για πρώτη φορά.

Το «Όλα Και Πολύ» κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ