Νέο τραγούδι από τον Γιώργο Σαμπάνη.

Ο Γιώργος Σαμπάνης αναρωτιέται «Ποιος Τυχερός» στο νέο εκρηκτικό τραγούδι του.

Στη μεγάλη sold out συναυλία που έκανε στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στις 26 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Σαμπάνης επεφύλασσε μία τεράστια έκπληξη για τους χιλιάδες θαυμαστές του που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το ανοιχτό θέατρο.

Εκεί ερμήνευσε για πρώτη φορά το νέο τραγούδι του με τίτλο «Ποιος Τυχερός» και η υποδοχή του κοινού ήταν από το πρώτο άκουσμα ενθουσιώδης.

Αφού δημιούργησε μεγάλη προσμονή για την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του, ο Γιώργος Σαμπάνης είναι έτοιμος να μοιραστεί με το κοινό το «Ποιος Τυχερός».

Το νέο single του Γιώργου Σαμπάνη θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα από την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου.

Το «Ποιος Τυχερός» θα είναι διαθέσιμο στο Spotify την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, πριν ακολουθήσει η ευρεία κυκλοφορία του από την Cobalt Music.

Τη μουσική του single υπογράφει, όπως πάντα, ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη σπουδαία Ελένη Γιαννατσούλια.

Ακούστε ένα απόσπασμα από το «Ποιος Τυχερός» με πλάνα από τη συναυλία του Γιώργου Σαμπάνη από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας παρακάτω:

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του, ο Γιώργος Σαμπάνης ανακοινώνει το #PoiosTicheros Challenge.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής σας καλεί να ανεβάσετε τα βίντεο με το «Ποιος Τυχερός» χρησιμοποιώντας τον ήχο του single στο Tik Tok και στις ιστορίες σας στο Instagram με τον άνθρωπο που σας κάνει να νιώθετε τυχερός/ή και κάνετε tag τον Γιώργο Σαμπάνη και την Cobalt Music για να δουν τα βίντεό σας και να τα κάνουν repost.

Δείτε παρακάτω το βίντεο του Γιώργου Σαμπάνης για το #PoiosTicheros Challenge:ΠΗΓΗ