Οι δύο καλλιτέχνες τραγουδήσαν μαζί τραγούδια που αγαπάνε και αγαπάμε να ακούμε.

Ο Γιώργος Σαμπάνης καλωσόρισε τον Γιώργο Μαζωνάκη στο «Έναστρον» το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και ακολούθησαν μοναδικές στιγμές.

Η χημεία και η εκτίμηση μεταξύ των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών είναι γνωστή και δεδομένη, άλλωστε μερικές από τις πολύ μεγάλες επιτυχίες του Γιώργου Μαζωνάκη είναι γραμμένες από τον Γιώργο Σαρμπάνη και η δυνατή αυτή σχέση κρατάει χρόνια.

Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει υπογράψει όλα αυτά τα χρόνια τη μουσική σε πολυάριθμες επιτυχίες του Γιώργου Μαζωνάκη, από το «Δύσκολα Φεγγάρια», το «Εγώ Τη Ζωή Μου», το «Έλα Πίσω Στη Θέση Σου» και το «Λείπει Πάλι Ο Θεός» μέχρι το «Διανυκτερεύω» και το «Τόσα Βράδια».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επισκέφτηκε τον αγαπημένο του φίλο στον χώρο όπου εμφανίζεται και οι δυο τους χάρισαν στο κοινό της Αθήνας μία μοναδική μουσική εμπειρία.

Οι δύο καλλιτέχνες τραγουδήσαν μαζί τραγούδια που αγαπάνε και αγαπάμε να ακούμε, η φωνή τους ενώθηκε με τη φωνή του κόσμου που για ένα ακόμη βράδυ ήταν εκεί και η βραδιά ήταν μαγική.

Στην παρέα τους βρέθηκε και η Αμαρυλλίς σε μία σπάνια έξοδο μετά τον ερχομό του πρώτο παιδιού της πριν από δύο περίπου μήνες. αφιέρωσε στον Γιώργο Μαζωνάκη το τραγούδι που της ζήτησε και εκείνος το διασκέδασε δεόντως με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο Γιώργος Σαμπάνης παρουσιάζει στο «Έναστρον» την πιο ανατρεπτική πρόταση διασκέδασης έχοντας στο πλευρό του την pop star Josephine και τον κορυφαίο ραπερ SNIK.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ