Ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Βιολέτα Ίκαρη σμίγουν για να μας ταξιδέψουν πάνω από στεριές και θάλασσες.

Ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Βιολέτα Ίκαρη έρχονται «Εκτός Χρόνου» στη σκηνή του «Σταυρού του Νότου Plus» για τέσσερις εμφανίσεις από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή.

Στην εποχή που ο άνθρωπος γυρίζει σαν γρανάζι γύρω από τον εαυτό του στο ρολόι της ζωής ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Βιολέτα Ίκαρη μας προσκαλούν να σταματήσουμε για λίγο τη μηχανή και να βρεθούμε μαζί τους σε μαγικές στιγμές με τραγούδια που ζουν πάντα «Εκτός Χρόνου».

Ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Βιολέτα Ίκαρη, δύο καλλιτέχνες με ξεχωριστό ηχόχρωμα ευαισθησία και δύναμη που αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό για τα τραγούδια τις ερμηνείες και το ήθος τους, ανταμώνουν για τέσσερις κοινές μουσικές παραστάσεις στον «Σταυρό του Νότου Plus».

Έχοντας ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που μοιράζονται μαζί, ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Βιολέτα Ίκαρη σμίγουν για να μας ταξιδέψουν πάνω από στεριές και θάλασσες και βάζουν τη δισκογραφία τους και πολλά τραγούδια της καρδιάς μας από τη παράδοση ως το σήμερα στην πρίζα.

Μαζί τους οι μουσικοί: Νίκος Βερίκοκος (βιολί), Διονύσης Θεοδόσης (κλαρίνο, φλογέρα, kaval), Θάνος Κολοκυθάς (κιθάρα), Άρης Κονιδάρης (πλήκτρα), Κώστας Μαυριδάκης (ηλεκτρικό μπάσο), Αποστόλης Μπουρνιάς (τύμπανα, κρουστά), Αλέξανδρος Χρυσοστομίδης (ηλεκτρική κιθάρα, λαούτο).

Τις Παρασκευές 18 & 25 Νοεμβρίου και τις Παρασκευές 2 & 9 Δεκεμβρίου.

Θοδωρής Κοτονιάς – Βιολέτα Ίκαρη

Από τις 12 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος

Ώρα Έναρξης: 22:30
Ώρα Προσέλευσης: 22:00

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr.
Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος.
Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975.

ΠΗΓΗ