Ακούστε το νέο τραγούδι του Θοδωρή Φέρρη.

Ο Θοδωρής Φέρρης μας χαρίζει «Άλλη Μια Εμπειρία» μέσα από το νέο του single και music video.

Ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του ερμηνεύει ένα σύγχρονο και δυναμικό ερωτικό λαϊκό τραγούδι, που παρασύρει από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Τη μουσική του «Άλλη Μια Εμπειρία» υπογράφει ο Γιάννης Φρασέρης και τους στίχους ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης.

Το «Άλλη Μια Εμπειρία» αποκαλύφθηκε από τον Θοδωρή Φέρρη κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή «Σπίτι Με Το Mega» το Σάββατο 23 Απριλίου και γοήτευσε αμέσως το κοινό.

Το single μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα μοναδικό music video, που σκηνοθέτησε η Luna Al Masri, από την εμφάνιση – έκπληξη του Θοδωρή Φέρρη στην τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Θοδωρής Φέρρης ντύνει με τη μοναδική χροιά του ένα τραγούδι γεμάτα συναισθήματα, προσφέροντάς μας για ακόμα μία φορά «Άλλη Μια Εμπειρία» που ακούγεται δυνατά.

«Άλλη μια εμπειρία που με κάνει συντρίμμια / Με ‘χει μάθει καλά η μοναξιά πιο καλά και απ’ τα αγρίμια / Άλλη μια εμπειρία που σε σένα χρωστάω / Τι να κάνω θολώνει το μυαλό όταν κάτι αγαπάω».

Το «Άλλη Μια Εμπειρία» ακολουθεί για τον Θοδωρή Φέρρη τη μοναδική unplugged εκτέλεση του «Στάσου Λίγο», που απέκτησε εικόνα στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου και το «Χίλια Κομμάτια», ένα ρυθμικό single που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2021.

Παράλληλα, ο Θοδωρής Φέρρης ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εμφανίσεις του στο «Romeo Club» στην Αθήνα, που θα ξεκινήσουν σύντομα.

Το «Άλλη Μια Εμπειρία» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

ΠΗΓΗ