Η Nafsica έχει κλέψει τις καρδιές των Ελλήνων χρηστών του TikTok.

Εσείς γνωρίζετε ποιος είναι ο πιο δημοφιλής ήχος που χρησιμοποιείται στα περισσότερα βίντεο του ελληνικού TiKTok;

Έχοντας χρησιμοποιηθεί σε περισσότερα από 30.000 βίντεο μέχρι τώρα, το pop τραγούδι «Μια Καρδιά» από τη Nafsica φαίνεται πως έχει κλέψει τις καρδιές των Ελλήνων χρηστών του TikTok.

Αν τo TikTok διαμορφώνει αυτή τη στιγμή σημαντικά τις τάσεις στην παγκόσμια pop μουσική σκηνή, τότε η Nafsicaείναι η αδιαμφισβήτητη κυρίαρχος του παιχνιδιού στην Ελλάδα.

Πάνω από 30 χιλιάδες βίντεο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έχουν μέχρι τώρα χρησιμοποιήσει το pop single «Μια Καρδιά», το οποίο έχει γίνει trend στην εξαιρετικά δημοφιλή εφαρμογή.

Η Nafsica κατατάσσεται ως Νο.  1 καλλιτέχνης με επιρροή στον pop ήχο που αγαπούν να χρησιμοποιούν οι Έλληνες TikTokers.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Nafsica γίνεται θέμα συζήτησης.

Απλά η τότε μικρή και χαριτωμένη Ναυσικά του τεράστιου pop hit «Κάνω Όνειρα», που αγάπησε και τραγούδησε όλη η Ελλάδα πριν κάποια χρόνια, είναι τώρα πια η δυναμική και εκρηκτική Nafsica του νέου εκπληκτικού single και video clip «Μια Καρδιά».

Τους στίχους του single υπογράφει η Ελεάνα Βραχάλη και τη μουσική η Nafsica σε συνεργασία με τον Corey Chorus.

Μοναδική φωνή, καλή, σύγχρονη και sexy pop μουσική που σπανίζει, στίχοι που μιλούν μια εντελώς σημερινή γλώσσα χωρίς να γίνονται ούτε στιγμή «φτηνοί», καθηλωτική εικόνα και παρουσία.

Η Nafsica του 2022 είναι μια πολυτάλαντη δημιουργός, που αποδεικνύει πως είναι και αξίζει πολλά παραπάνω από ένα one-hit-wonder.

Το single «Μια Καρδιά» της Nafsica κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

ΠΗΓΗ