Τo «Συμπτώματα» αφηγείται μία ιστορία οικεία σε όλους μας, γιατί απλά είμαστε οι πρωταγωνιστές της.

Ο ηθοποιός και τραγουδοποιός Πάνος Βλάχος συνεργάζεται με την ιδιαίτερα ταλαντούχα ερμηνεύτρια Νεφέλη Φασούλη και μας παρουσιάζει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Συμπτώματα», σε δικούς του στίχους και μουσική.

Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πολυσχιδής καλλιτέχνης που ασχολείται με επιτυχία τόσο με την υποκριτική όσο και με την τραγουδοποιία, καθώς η μία ιδιότητά του τρέφεται από την άλλη και την ολοκληρώνει.

Τα «Συμπτώματα» αποτελούν μία ανατομία της αλλόκοτης εποχής μας, που αλλάζει την έτσι κι αλλιώς ασταθή ισορροπία του κόσμου.

Η ματιά του Πάνου Βλάχου διεισδυτική και τρυφερή τον βοηθά να αποτυπώσει με μαεστρία την ανάγκη μας για αγάπη, κατανόηση και επικοινωνία σε ένα τοπίο απομόνωσης και μοναχικής αγωνίας, που ευδοκιμεί σε ένα κλειστό δωμάτιο ή ανάμεσα στο ανώνυμο πλήθος.

Τo «Συμπτώματα» είναι ένα σύγχρονο τραγούδι, από αυτά που μπορείς να ταυτιστείς μαζί τους γιατί αφηγείται μία ιστορία οικεία σε όλους μας, γιατί απλά είμαστε οι πρωταγωνιστές της.

Οι ερμηνείες της χαρισματικής Νεφέλης Φασούλη και του Πάνου Βλάχου είναι υποδειγματικές και οι φωνές τους απόλυτα συμβατές.

Αποδίδουν με λιτότητα και ευαισθησία τα αντικρουόμενα συναισθήματα του ήρωα αφηγητή, παρατηρητή που βρίσκει στο τέλος κάθε περιπλάνησής του την αγάπη να τον περιμένει υπομονετικά.

«Όλοι ψάχνουμε τριγύρω για συμπτώματα / Γέμισε ο κόσμος σιδεριές και παραπτώματα / Άλλοι βουτάνε να σωθούν μέσα στα κύματα / Κι άλλοι γι’ αυτούς που αγαπούν δεν κάνουνε δυο βήματα»

Τα «Συμπτώματα» κυκλοφορούν από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΠΗΓΗ