Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την ηχογράφηση του τραγουδιού της νέας σειράς του Alpha.

Η Γιώτα Νέγκα θα μας χαρίσει μία συγκλονιστική ερμηνεία του διαχρονικού τραγουδιού «Αυτή Η Νύχτα Μένει», που έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης, ντύνοντας με την υπέροχη φωνή της τους τίτλους αρχής της ομώνυμης σειράς του Alpha.

Η καταξιωμένη και δημοφιλής ερμηνεία μπήκε στο στούντιο πριν από λίγο καιρό και ηχογράφησε τη μεγάλη και διαχρονική επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη.

Το «Αυτή Η Νύχτα Μένει» με ερμηνεύτρια την Γιώτα Νέγκα έχει ήδη αποσπάσει θετικά σχόλια, καθώς ακούγεται σε trailer της σειράς που έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha.

Στη σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει», που θα κάνει πρεμιέρα σύντομα, θα δούμε ζωές διαφορετικών ανθρώπων και διαφορετικών κόσμων, με φόντο τον κόσμο της νύχτας και τα μπουζούκια των ’80s, σε ένα σκυλάδικο του Αγρινίου, το «Όνειρο».

Το «Όνειρο» είναι ο ναός της νύχτας, το σπίτι των ηρώων, το μπουζουξίδικο που ανοίγει για να υποδεχτεί και να αγκαλιάσει τον καημό, την καψούρα, το λυγμό, τον έρωτα, τη ζωή ξεγυμνωμένη από τα «πρέπει» της ημέρας. Κάθε μέρα, εξάλλου, τη νύχτα περιμένουμε για να χαθούμε στο όνειρο.

Η σειρά, που βασίζεται στο ομότιτλο εμβληματικό βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, έχει ένα εξαιρετικό καστ ταλαντούχων ηθοποιών και είναι σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο Ιωάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή.

Στη σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει» πρωταγωνιστούν οι:

Βασίλης Μπισμπίκης, Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περγλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, Τάσος Λέκκας, Δημήτρης Πλειώνης, Γιάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Ντένης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη.

Η νέα εκτέλεση του «Αυτή Η Νύχτα Μένει» από τη Γιώτα Νέγκα θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από την Panik Oxygen.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ