Η Λένα Ζευγαρά επιστρέφει με το πρώτο τραγούδι της μετά από σχεδόν δύο χρόνια.

Η Λένα Ζευγαρά, η δημοφιλής τραγουδίστρια που αγαπήθηκε δυνατά, είναι πανέτοιμη να μας χαρίσει ακόμα μία μεγάλη επιτυχία.

Πιο ανανεωμένη από ποτέ και διανύοντας μία άκρως δημιουργική καλλιτεχνική περίοδο, η Λένα Ζευγαρά επιστρέφει με ένα τραγούδι που θα μας πλημμυρίσει με τα πιο έντονα συναισθήματα.

Το νέο τραγούδι της Λένας Ζευγαρά έχει τον τίτλο «Όλα Τα Αγάπησα» και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Oxygen.

Στην αισθαντική και παράλληλα δυναμική μπαλάντα τη μουσική υπογράφει ο Γιάννης Φρασέρης ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Βαγγέλη Κωνσταντινίδη.

Το «Όλα Τα Αγάπησα» θα συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης και στο οποίο συμπρωταγωνιστεί ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης.

Η Λένα Ζευγαρά χάρισε «Ένα καλοκαίρι γεμάτο στιγμές» με το φετινό μουσικό ταξίδι της ανά την Ελλάδα.

Κάθε πόλη ήταν και ένας μοναδικός σταθμός, μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία, που κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου, κάνοντας sold out κάθε live εμφάνισή της.

Η Λένα Ζευγαρά, πλαισιωμένη από την πολυμελή μπάντα της, έδινε όλο το ερμηνευτικό είναι της στη σκηνή και γινόταν «ένα» με τον κόσμο, και ο κόσμος ένα μαζί της, στις απόλυτες βραδιές διασκέδασης.

Πάρτε μία πρώτη γεύση από τα όσα θα αγαπήσουμε, για μία ακόμη φορά, από τη Λένα Ζευγαρά μέσα από το trailer του «Όλα Τα Αγάπησα» που κόβει την ανάσα.



ΠΗΓΗ