«Πες Μου Πού Γυρνάς», ζητάει να μάθει ο Γιώργος Γιαννιάς στο νέο τραγούδι του.

Ο Γιώργος Γιαννιάς κυκλοφορεί το music video που ντύνει με εικόνα το νέο τραγούδι του «Πες Μου Πού Γυρνάς».

Ο πιο ερωτικός Έλληνας ερμηνευτής της γενιάς του συνεχίζει τα δυναμικά δισκογραφικά του βήματα, χαρίζοντας στο κοινό του ένα άκρως δυναμικό τσιφτετέλι.

Η αυθεντική φωνή του Γιώργου Γιαννιά τραγουδά για μια αγάπη γεμάτη ερωτηματικά και αμφιβολίες, κάνοντας τον να αναρωτιέται αν είναι αληθινή. Ένα τραγούδι ρυθμικό, δυναμικό, με έντονες κορυφώσεις και χορευτικό tempo.

Τη μουσική του «Πες Μου Πού Γυρνάς» υπογράφει ο Γιάννης Φρασέρης και τους στίχους ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης.

«Πού γυρνάς τα βράδια, πού γυρνάς, ξένα χάδια, στο σώμα σου φοράς / Κάπου κάπου λες πως μ’ αγαπάς, όμως δε, δεν με ξεγελάς, πες μου τώρα πού γυρνάς»

Το music video για τραγούδι γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη στον χώρο του «Ω Stage Athens», όπου ο Γιώργος Γιαννιάς εμφανίζεται μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Στο βίντεο συμμετέχει μάλιστα η σύζυγος του Γιώργου Γιαννιά, Ελευθερία Παντελιδάκη .

Το «Πες Μου Πού Γυρνάς» είναι το επόμενο single του Γιώργου Γιαννιά μετά την επανεκτέλεση του δικού του τραγουδιού «Κούκλα Σε Βιτρίνα» από το 2001, που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος.

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Γιαννιά με τίτλο «Πες Μου Πού Γυρνάς» κυκλοφορεί στις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

ΠΗΓΗ