Η Δέσποινα Βανδή μεταφέρει στις οθόνες μας το νέο τραγούδι της.

Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει και με εικόνα το νέο τραγούδι της με τίτλο «Τα Καλοκαίρια Μου Μισά».

Πρόκειται για ακόμα ένα τραγούδι από τη δισκογραφική σύμπραξη της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη.

Η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα, μαζί με τον σπουδαίο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους και τον εμπνευσμένο στιχουργό Νίκο Μωραΐτη, μας χαρίζουν ένα ρυθμικό καλοκαιρινό τραγούδι που συνεχίζει με επιτυχία τη συνεργασία τους.

Η δισκογραφική συνάντηση της Δέσποινας Βανδή, του Γιώργου Θεοφάνους και του Νίκου Μωραΐτη εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2020 με το υπέροχο ζεϊμπέκικο «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή».

Ακολούθησε τον Απρίλιο του 2021 το «Πέτρα», ένα ιδιαίτερο τραγούδι σε ρυθμό χασάπικου, ενώ τον προηγούμενο Δεκέμβριο ακούσαμε το «Που Λες», μία δυναμική μπαλάντα για το μετέπειτα ενός χωρισμού.

Τη σκυτάλη παίρνει τώρα το single «Τα Καλοκαίρια Μου Μισά», ένα τραγούδι στο κλίμα του καλοκαιριού. Την παραγωγή έκανε ο Γιώργος Κυβέλλος.

Με τον μοναδικό της τρόπο και πιο φαντασμαγορική από πότε, η Δέσποινα Βανδή μεταφέρει το τραγούδι «Τα Καλοκαίρια Μου Μισά» στις οθόνες μας μέσα από ένα super hot και καλοκαιρινό music video που σκηνοθέτησε ο Κώστας Καρύδας.

«Τα καλοκαίρια μου μισά κι οι Κυριακές μου λίγες, τώρα που έφυγες μακριά και σ’ άλλα χέρια πήγες… Τα καλοκαίρια μου μισά κι οι Κυριακές μου λίγες, μα αν ερχόσουν ξαφνικά, θα αλλάζανε και εκείνες», τραγουδά η Δέσποινα Βανδή.

Παράλληλα, Δέσποινα Βανδή συνεχίζει τη μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία της με συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

Το νέο single της Δέσποινας Βανδή με τίτλο «Τα Καλοκαίρια Μου Μισά» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

ΠΗΓΗ