Η Άννα Βίσση σφράγισε μουσικά το καλοκαίρι με sold out περιοδεία της.

Η Άννα Βίσση, δυναμική, ακούραστη, γεμάτη ενέργεια, unique όπως την χαρακτηρίζουν, έβαλε τη μοναδική μουσική υπογραφή της στο φετινό καλοκαίρι με μία μεγάλη και sold out περιοδεία, που ξεκίνησε από την Αυστραλία και την Αμερική και συνεχίστηκε σε όλη την Ελλάδα.

Από τις αρχές του καλοκαιριού, η Άννα Βίσση, έχοντας πλάι της τους εκπληκτικούς μουσικούς της, τους ταλαντούχους τραγουδιστές Νικόλα Ραπτάκη και Νατάσα Μηνδρινού και την Daphne Lawrence ως guest, έκανε περισσότερες από 40 συναυλίες, γνωρίζοντας την αποθέωση σε κάθε σταθμό που σταμάτησε.

Η περιοδεία κορυφώθηκε με τη μεγάλη συναυλία στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου.

Η Άννα Βίσση και η μπάντα της παρέσυραν, για ακόμα μία φορά, το κοινό σε μουσικά μονοπάτια με τα τραγούδια της και τις μοναδικές ερμηνείες της.

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν στη σκηνή ανέβηκε μαζί της ο Εισβολέας ξεσηκώνοντας το κοινό με τη «Μπανιστριτζού» και ο 9χρόνος Αιμίλιος χορεύοντας το «Αίμα».

Η Άννα Βίσση και ο Εισβολέας στη σκηνή.

Από τις 3 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή, η Άννα Βίσση και η «χρυσή» μπάντα της εμφανίζονται στο «Notes Live» στην Κύπρο. Στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου θα τη δούμε στο Θέατρο «Άλσος», ενώ στις 30 Σεπτεμβρίου, θα απογειώσει την Ημέρα Θετικής Ενέργειας στο ΟΑΚΑ.

Από τις 7 Οκτωβρίου η «απόλυτη Ελληνίδα star» θα εμφανίζεται για τέταρτη χρονιά στο «Barbarella» της Θεσσαλονίκης.

Η συνέχεια θα δοθεί στην Αθήνα από τις 9 Δεκεμβρίου. Το καλλιτεχνικό σπίτι της Άννας Βίσση, το «Hotel Ερμού», θα ανοίξει την πόρτα του για έβδομη χρονιά, αποτελώντας το απόλυτο hot spot της Αθήνας που αγαπήθηκε από τη πρώτη κιόλας χρονιά.

Την ίδια ώρα, το πρόσφατο single «Αίμα» της Άννας Βίσση, που έγραψε ο Νίκος Καρβέλας και κυκλοφορεί από την Panik Gold, συνεχίζει την μεγάλη επιτυχία του.

Το τραγούδι αγαπήθηκε αμέσως, άγγιξε τις καρδιές του κόσμου, ενώ έγινε χρυσό στις υπηρεσίες streaming. Παράλληλα, Το music video, έγινε top trend στο YouTube και συγκέντρωσε πάνω από 5 εκατομμύρια views σε περίπου τρεις μήνες.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ