Συνολικά 47.000 θεατές παρακολούθησαν τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού και του 50 Cent στο ΟΑΚΑ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο 50 Cent έγραψαν ιστορία με τη μεγαλειώδη συναυλία τους για τα 40 χρόνια του εμβληματικού ΟΑΚΑ.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, μετά από αναβολή μίας ημέρας, γνώρισαν την αποθέωση από περίπου 47.000 θεατές που έζησαν μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία στο ΟΑΚΑ.

Η συναυλία – υπερθέαμα έκανε τον κόσμο μία μεγάλη παρέα, δείχνοντας πως η μουσική ενώνει και είναι πάνω από κάθε είδους διαχωρισμό.

Φανερά συγκινημένος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις δεκάδες πλατινένιες επιτυχίες και τις sold out εμφανίσεις, ευχαρίστησε το κοινό για την αγάπη και την υποστήριξη και χάρισε μία μοναδική βραδιά γεμάτη με τα προσωπικά του mega hits και τις δυνατές του ερμηνείες.

Ο θρυλικός 50 Cent, ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς ράπερ παγκοσμίως, έκανε το στάδιο να πάλλεται στον ρυθμό του, σε μία εμφάνιση με ολοκληρωμένο πρόγραμμα και τη συνοδεία όλη της μπάντας του.

Οι δύο καλλιτέχνες χάρισαν στον κόσμο, που άρχισε να συρρέει στο κατάμεστο ΟΑΚΑ από νωρίς το απόγευμα και με τον παλμό του έκανε ακόμα πιο μοναδική τη βραδιά, μία συναυλία γεμάτη με τη μαγεία της μουσικής, ενώ πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό κάνοντας ακόμα πιο εντυπωσιακό το μουσικό υπερθέαμα.

Το κλίμα ζέσταναν με τα opening acts τους οι Kings, o FY και η Josephine. Special guests, που έκαναν ντουέτα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ήταν ο Light και ο Rack. Στα decks ήταν ο DJ Bobito.

Την παρουσίαση της συναυλίας έκανε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα διαθέσει μέρος από την αμοιβή του σε καμπάνια για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στη χώρα μας.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ