Η Άννα Βίσση ξεκίνησε τις χειμερινές εμφανίσεις της.

Η Άννα Βίσση σφραγίζει για άλλη μία φορά τις νύχτες της Θεσσαλονίκης από το «Barbarella Live Party».

Το μεγαλύτερο πάρτι της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε, με την Άννα Βίσση να επιστρέφει την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στο πιο hot κι επιτυχημένο στέκι της πόλης.

Η Άννα Βίσση μάγεψε το κοινό όπως μόνο εκείνη μπορεί με τις τις δυνατές ερμηνείες της και τις αμέτρητες και διαχρονικές επιτυχίες της, τραγούδια όπως τα «Κραυγή», «Πράγματα», «Nylon», «Δεν Με Αγαπάς», «Δένομαι», «Δώδεκα», «Τρένο», «Γκάζι», «Ερωτευμενάκι» και το τελευταίο single της «Αίμα».

Με τη μοναδικότητά της, την υπέροχη φωνή της, το πάθος της και την ενέργειά της, η Άννα Βίσση έγινε ένα με τον κόσμο και ο κόσμος ένα με εκείνη.

Η ελευθερία της Άννας Βίσσης και των μουσικών της επί σκηνής καταφέρνει να παρασύρει όλους σε ένα αξέχαστο live και να γίνονται όλοι μία μεγάλη παρέα στο «Barbarella Live Party».

Στο πρόγραμμα συμμετέχει ο Νικόλας Ραπτάκης, ενώ guest εμφανίζεται η Daphne Lawrence.

Στο πλευρό της Άννας Βίσση βρίσκεται η «χρυσή» μπάντα της που αποτελείται από δώδεκα εξαιρετικούς μουσικούς:

Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι), Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Γιάννης Καφετζόπουλος (πιάνο/πλήκτρα), Κώστας Κεφαλάς (τρομπέτα), Παναγιώτης Κολοκοτρώνης (μπουζούκι), Χρήστος Κυριαζής (γκάιντα/σαξόφωνο), Μιχάλης Μπακάλης (κρουστά), Νίκος Παγώνης (τύμπανα), Carlos E. Perez (κιθάρες), Δημήτρης Σιάμπος (κιθάρες), Παναγιώτης Τσεβάς (ακορντεόν, μαέστρος), Τάκης Φοίτος (μπάσο).

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η «απόλυτη Ελληνίδα star» χαρίζει απλόχερα από το «Barbarella Live Party» μουσική και σαγήνη που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ