Η Έλενα Τσαγκρινού δίνει συνέχεια στις μουσικές συνεργασίες της με τον DJ Stephan.

Η Έλενα Τσαγκρινού ενώνει τις δυνάμεις της με δύο από τους πιο ταλαντούχους παραγωγούς, τον DJ Stephan και τον Nore Pierre σε ένα νέο single με τον τίτλο «Έλειπες»,

Το «Έλειπες» είναι ένα καυτό hit, με μοντέρνο ήχο και catchy στίχους που κλέβει αμέσως τις εντυπώσεις.

Το τραγούδι συνδυάζει την κρυστάλλινη φωνή και το φλογερό ταμπεραμέντο της Έλενας Τσαγκρινού με την εμπνευσμένη παραγωγή του Dj Stephan και του Nore Pierre.

Τους στίχους του «Έλειπες» έγραψε η Έλενα Τσαγκρινού και τη μουσική υπογράφουν η ίδια και ο Dj Stephan.

Το «Έλειπες», το νέο single της ταλαντούχας και εντυπωσιακής τραγουδίστριας συνοδεύεται από ένα ανατρεπτικό music video, που σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas.

Η Έλενα Τσαγκρινού δίνει συνέχεια με το «Έλειπες» στις επιτυχημένες μουσικές συνεργασίες της με τον DJ Stephan που έχουν κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους.

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά δισκογραφικά πριν από ακριβώς ένα χρόνο στο μοντέρνο και δυναμικό ντουέτο «Epafi» και ακολούθησε μόλις τον περασμένο μήνα το «Υποπτεύομαι».

Το νέο single «Έλειπες» της Έλενας Τσαγκρινού και του DJ Stephan κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ