Το ομότιτλο τραγούδι του νέου EP που ετοίμασαν ο Ripen και η Daphne Lawrence.

Ο Ripen και ο Daphne Lawrence συνεργάζονται σε ένα τρυφερό ντουέτο.

Ένα ολοκαίνουργιο μουσικό love project με τίτλο «Εσύ Κι Εγώ» ετοίμασαν ο Ripen και ο Daphne Lawrence.

Ο δημοφιλής ράπερ και παραγωγός ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με την αγαπημένη τραγουδίστρια hitmaker σε μια σειρά από 6 ερωτικά τραγούδια γεμάτο πάθος και συναίσθημα.

Το νέο EP «Εσύ Κι Εγώ» του Ripen και της Daphne Lawrence θα κυκλοφορήσει από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.

Το EP περιλαμβάνει στο σύνολο 6 τραγούδια, μεταξύ άλλων και τα ήδη γνωστά smash hits «Lust» και «Σάββατο Βράδυ», καθώς τα ολοκαίνουργια τραγούδια «Ραγισμένος Καθρέφτης», «Αστέρι» και «Μάγια».

Το tracklist συμπληρώνει το ομότιτλο τραγούδι «Εσύ Κι Εγώ», μια τρυφερή ερωτική μπαλάντα την οποία οι δύο καλλιτέχνες αποφάσισαν να οπτικοποιήσουν.

Με το music για το «Εσύ Κι Εγώ», που κυκλοφορεί με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Ripen και η Daphne Lawrence μια πρώτη αίσθηση της νέας δισκογραφικής δουλειάς τους.

Το συγκινητικό music video του «Εσύ Κι Εγώ» υπογράφει σκηνοθετικά ο Dimitris Preve, ενώ την ημέρα της κυκλοφορίας του EP θα απολαύσουμε άλλο ένα βίντεο, αυτή τη φορά για το τραγούδι «Ραγισμένος Καθρέφτης».

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ