Ο George Gaudy βάζει τη μουσική υπογραφή του σε έναν ακόμα κύκλο της σειράς «Έτερος Εγώ».

Ο George Gaudy ερμηνεύει το τραγούδι που επενδύει τους τίτλους τέλος της τρίτης σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Έτερος Εγώ» της Cosmote TV.

Το «Down Down Below» είναι το τρίτο κατά σειρά τραγούδι που κυκλοφορεί ο George Gaudy για την επιτυχημένη σειρά «Έτερος Εγώ» σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια και διαδέχεται το «Mother» και το viral «I Lost My Soul».

Όπως και τα προηγούμενα δύο τραγούδια, το «Down Down Below» είναι απόλυτα ταιριαστό με τη σκοτεινή ατμόσφαιρα του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις»: Το πλήρωμα του χρόνου επιτέλους έφτασε. Τώρα όλοι θα έρθουν αντιμέτωποι μμε τις συνέπειες των πράξεών τους. Γιατί η «Νέμεσις» πλησιάζει.

Διαφήμιση

Ο George Gaudy διακρίνεται για τη μουσική ευελιξία του, ως παραγωγός, συνθέτης και ταλαντούχος ενορχηστρωτής. Το 2017 μάζεψε τις βαλίτσες του και μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου σήμερα γράφει και ηχογραφεί μουσική.

Η λέξη «εκλεκτικός» είναι η μόνη που μπορεί να συνοψίσει τον ήχο του George Gaudy.

Εκτός από τη συμμετοχή στο soundtrack της σειράς «Έτερος Εγώ», ο George Gaudy έχει εμφανιστεί ως headliner στον ιστορικό χώρο του «Gagarin 205» στην Αθήνα το 2017 και έχει συνοδεύσει τόσο διαδορετικούς καλλιτέχνες όπως οι Paradise του Sivert Høyem και οι Fun Lovin’ Criminals.

Ο George Gaudy τραγούδησε επίσης σε μια ελληνική διαφήμιση της ΙΚΕΑ και κέρδισε πολυάριθμα βραβεία στο πλαίσιο ενός 48ωρου μουσικού project που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 2010.

Το «Down Down Below» του George Gaudy για την τηλεοπτική σειρά «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ο τρίτος κύκλος 8 επεισοδίων της σειράς «Έτερος Εγώ» έκανε πρεμιέρα στην Cosmote TV στις 13 Φεβρουαρίου. Το «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο Cosmote Cinema 1HD και ταυτόχρονα σε 4Κ ποιότητα στον δωρεάν on demand κατάλογο COSMOTE TV Plus.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ