Ανακαλύψτε την ομορφιά της αυθεντικότητας με το νέο τραγούδι του Απόστολου Βαλαρούτσου και του Αλκίνοου Ιωαννίδη.

Ο Απόστολος Βαλαρούτσος κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι «Αληθινό», μία συνεργασία με τον καταξιωμένο Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Η συνεργασία μεταξύ του Απόστολου Βαλαρούτσου και του Αλκίνοου Ιωαννίδη δημιούργησε ένα δυνατό και συγκινητικό τραγούδι που θα αγγίξει πολλούς ακροατές. Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται στη σημασία του να είσαι ο αληθινός εαυτός σου και να ζεις αυθεντικά.

Οι πρώτοι στίχοι του «Αληθινό» ζωγραφίζουν τη ζωντανή εικόνα ενός φάρου, σύμβολο καθοδήγησης και μοναξιάς, και των φυσικών πηγών στα βουνά, που προσφέρουν θεραπεία και θρέψη. Το ρεφρέν τονίζει την ομορφιά της φύσης και τη σημασία του να τραγουδάμε αληθινά τραγούδια.

Διαφήμιση

Οι στίχοι εξερευνούν επίσης το θέμα του παιδιού που κρύβουμε όλοι μέσα μας, καθώς το τραγούδι ενθαρρύνει τους ακροατές να αγκαλιάσουν τα τρωτά σημεία τους και να είναι οι αληθινοί εαυτοί τους.

Οι τελευταίοι στίχοι του «Αληθινό» είναι ένα κάλεσμα να αγκαλιάσουμε τους αληθινούς εαυτούς μας και να ζήσουμε χωρίς φόβο, κάτι που περιγράφεται ως μια μεγάλη γιορτή.

Σε δήλωσή του, ο Απόστολος Βαλαρούτσος μοιράστηκε τη βαθιά συναισθηματική του σύνδεση με το τραγούδι, δηλώνοντας ότι είναι η αληθινή έκφραση της ψυχής του.

«Όσα τραγούδια έχω γράψει και όσα καταφέρω να γράψω στο μέλλον. Αυτό είναι για εμένα το “Αληθινό”. Ο τρόπος για να μοιραστεί ένας δημιουργός τα πιο βαθιά μυστικά της ψυχής του είναι ένας και μοναδικός. Να είναι ο εαυτός του», ανέφερε.

Ο Απόστολος Βαλαρούτσος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Αλκίνοο Ιωαννίδη, χαρακτηρίζοντάς τον ιδανικό συνεργάτη στο τραγούδι.

«Δε θα μπορούσα να ονειρευτώ ιδανικότερο συνερμηνευτή για το τραγούδι αυτό από τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. Το “σπουδαίος” είναι πολύ μικρή λέξη για να τον περιγράψει. Τον ευχαριστώ θερμά που ήταν μαζί μου σ’ αυτή τη γιορτή. Της έμπνευσης. Της ψυχής. Της αλήθειας», σχολίασε.

Κλείνοντας, ο Απόστολος Βαλαρούτσος ενθάρρυνε τους ακροατές να συνδεθούν πραγματικά με το μήνυμα του τραγουδιού, λέγοντας: «Αληθινά πείτε τραγούδια».

Το «Αληθινό» του Απόστολου Βαλαρούτσου και του Αλκίνοου Ιωαννίδη κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ