Ένα από τα πιο θεαματικά φαινόμενα της φύσης καταγράφει ο ράπερ Σοβαρότης Μηδέν στο νέο video clip του.

Ο ταλαντούχος ράπερ Σοβαρότης Μηδέν, το πρώτο μέλος της Top Shelf Distribution, μετά την πρόσφατη του επιτυχία του single «Χρυσός Οδηγός», επιστρέφει με το καινούργιο single «Δολοφόνος».

Ο Σοβαρότης Μηδέν μας είχε εκπλήξει με το τελευταίο του video clip, το οποίο ήταν εξ ολοκλήρου γυρισμένο στην Ισλανδία και χρειάστηκαν εννέα ημέρες για την παραγωγή του.

Αυτή τη φορά υπόσχεται να μας καθηλώσει ξανά με τις εικόνες του.

Διαφήμιση

Το video clip του single «Δολοφόνος» είναι το πρώτο ελληνικό μουσικό βίντεο που γυρίστηκε κάτω από τα εντυπωσιακά φώτα του Βορείου Σέλας.

Τα old school vibes του τραγουδιού σε μουσική παραγωγή του Undertube Studio και αυτό το φαντασμαγορικό φυσικό φαινόμενο δένουν άρτια μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα για το κοινό.

Το music video για το single «Δολοφόνος» είναι γεμάτο από εικόνες που κόβουν την ανάσα του θεατή, δίνοντας την εντύπωση ότι βρισκόμαστε σε έναν άλλο κόσμο, μακριά από την πραγματικότητα

Τη σκηνοθεσία των music videos τόσο για το «Δολοφόνος» όσο και για το «Χρυσός Οδηγός» έχει επιμεληθεί ο ανατρεπτικός Bodega Visuals, ο οποίος καταφέρνει να δώσει έμφαση στην ατμόσφαιρα των δύο τραγουδιών.

Από τα εκπληκτικά πλάνα του Βορείου Σέλας μέχρι τα πυκνά δάση, ο Σοβαρότης Μηδέν προσφέρει μια επική εμπειρία στον θεατή με τα music videos για τα τραγούδια του.

Το single «Δολοφόνος» του Σοβαρότης Μηδέν κυκλοφορεί από την Top Shelf Distribution και τη Minos EMI, a Universal Music Company

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ