Ένα ταξίδι σε εξωτικούς προορισμούς με το νέο τραγούδι των Bliss.

Οι Bliss ένα από τα πιο δραστήρια συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης, δεν μπορούν να περιμένουν να έρθει το καλοκαίρι και μας παρουσιάζουν το νέο τους digital single με τίτλο «Δεν Θα Περιμένω».

Με τη χορευτική τους διάθεση θέλουν να μας οδηγήσουν πιο σύντομα και με τον πιο όμορφο τρόπο στο φετινό καλοκαίρι, που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία.

Με ανανεωμένο και φρέσκο ήχο οι Bliss στο «Δεν Θα Περιμένω» μας παρουσιάζουν τον νέο τους μουσικό κόσμο, που είναι γεμάτος με pop μελωδίες, R&B επιρροές και ethnic πινελιές, που σίγουρα θα σε ταξιδέψουν σε εξωτικούς προορισμούς.

Διαφήμιση

Παράλληλα μέσα από τους στίχους τους μας τραγουδούν για ανεκπλήρωτους έρωτες, με ερμηνεία γεμάτη ενέργεια.

Οι Bliss, αποτελούμενοι από τέσσερα μέλη με μεγάλη αγάπη για τη μουσική, δείχνουν ότι δεν σταματούν να εξελίσσονται και να δημιουργούν.

Το «Δεν Θα Περιμένω» συνοδεύεται και από ένα άκρως εντυπωσιακό, χορευτικό μουσικό βίντεο, που η αισθητική του θα σε κρατήσει στο repeat.

Οι Bliss με το νέο τους single δεν θα σταματήσουν αυτό το καλοκαίρι να μας γοητεύουν να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε δυνατά στους ρυθμούς του «Δεν Θα Περιμένω» και να μας κάνουν να νιώθουμε κάθε στιγμή τους στίχους.

Οι Bliss είναι οι Christie Bell (φωνητικά), Μάκης Γεωργίου (μπάσο, φωνητικά), Στέλιος Σεκέρολγου (πλήκτρα, φωνητικά) και Δημήτρης Κολυμβάνος (κιθάρα).

Το «Δεν Θα Περιμένω» κυκλοφορεί από την Plus Rec με τη διανομή της Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ