Η Βένια Καραγιαννίδου δίνει το σύνθημα για ένα ρυθμικό ταξίδι με latin στοιχεία.

Η Βένια Καραγιαννίδου, η ταλαντούχα τραγουδίστρια με την εξαιρετική φωνή που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα και τις live εμφανίσεις της, δηλώνει «Γιατί Μπορώ» με το νέο της single και music video.

Το «Γιατί Μπορώ» είναι ένα ρυθμικό τραγούδι γεμάτο θετική διάθεση, που συνδυάζει στοιχεία ρούμπας και latin.

Τη μουσική του «Γιατί Μπορώ» έχει υπογράψει ο Ιορδάνης Παύλου ενώ οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στον Πάνο Ανδριτσάκη.

Διαφήμιση

Το single «Γιατί Μπορώ» συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό music video, με τη Βένια Καραγιαννίδου να κεντρίζει τα βλέμματα με το μοναδικό ταπεραμέντο της και τη χαρακτηριστική παρουσία της, καθώς αποπνέει αυτοπεποίθηση και ανεξαρτησία.

Τη σκηνοθεσία του music video για το «Γιατί Μπορώ» έκανε ο Tasos Xiarcho.

Η εκφραστική φωνή της Βένιας Καραγιαννίδου και η εκρηκτική ατμόσφαιρα του τραγουδιού δημιουργούν ένα ευχάριστο αποτέλεσμα.

Με το «Γιατί Μπορώ», η Βένια Καραγιαννίδου δίνει συνέχεια στα ξεχωριστά δισκογραφικά βήματά της μετά τα «Από Στόμα Σε Στόμα» και «Ποιον Τιμωρείς», ενώ συνεχίζει να παραμένει αυθεντική και δημιουργική.

Παράλληλα η Βένια Καραγιαννίδου, η οποία μάγεψε το κοινό και μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει» του Alpha, ερμηνεύοντας θρυλικά λαϊκά τραγούδια, συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «MetroPolis» της Πάτρας.

Το «Γιατί Μπορώ» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ