Το πρώτο τραγούδι του κυκλοφορεί ο Μίλτος Χαρόβας.

Ο Μίλτος Χαρόβας, ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της νεότερης γενιάς καλλιτεχνών, κάνει το δισκογραφικό ντεμπούτο με το νέο τραγούδι του με τίτλο «Σώμα Δανεικό».

Ο νεαρός καλλιτέχνης, που ξεχώρισε για τις εξαιρετικές του ερμηνείες και εμφανίσεις στο «X Factor», βρίσκεται αυτή την περίοδο δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα, καθώς συμμετέχει στη μεγάλη και άκρως επιτυχημένη περιοδεία της «Reborn Tour» που είναι σε εξέλιξη.

Νωρίτερα, ο Μίλτος Χαρόβας έδειξε και τις υποκριτικές του ικανότητες, παίζοντας στη σειρά «Η Γη Της Ελιάς», μετά από πρόταση που του έκανε στον τηλεοπτικό αέρα ο Ανδρέας Γεωργίου κατά τη διάρκεια του «X Factor».

Διαφήμιση

Ο Μίλτος Χαρόβας είναι ένα φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο με έμφυτο ταλέντο, το οποίο η Panik Records συστήνει δισκογραφικά στο κοινό, όπως κάνει εδώ και 12 χρόνια αναδεικνύοντας και στηρίζοντας τα νέα ταλέντα.

Στο δισκογραφικό ντεμπούτο του, ο Μίλτος Χαρόβας μοιράζεται μαζί μας ένα pop ερωτικό τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Barrice.

Οι στίχοι του τραγουδιού «Σώμα Δανεικό» πραγματεύονται μια διαχρονική ιστορία αγάπης που κεντρίζει το ενδιαφέρον. Η συναισθηματική ερμηνεία του Μίλτου Χαράβου σε συνδυασμό με την άψογη παραγωγή, αποτελούν τη συνταγή της επιτυχίας του τραγουδιού.

Με την εξαιρετική φωνή και τη δημιουργική ορμή του, ο Μίλτος Χαρόβας μας βάζει στον μουσικό κόσμο του, δείχνοντας ότι είναι ένας καλλιτέχνης της νέας γενιάς που θα αγαπηθεί πολύ.

Το «Σώμα Δανεικό» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

ΠΗΓΗ