Η Έλενα Παπαρίζου μεταφέρει στις οθόνες μας τη συναισθηματική ιστορία του νέου τραγουδιού της «Φεύγω».

Η Έλενα Παπαρίζου παρουσιάζει το music video για το νέο τραγούδι της με τίτλο «Φεύγω».

Η Έλενα Παπαρίζου, η κορυφαία Ελληνίδα pop star, συναντά ξανά δισκογραφικά τον ταλαντούχο τραγουδιστή και δημιουργό Γιώργο Σαμπάνη, δώδεκα χρόνια μετά την τελευταία τους δισκογραφική συνεργασία και το αποτέλεσμα συγκινεί.

Οι δύο καλλιτέχνες μας έχουν χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων 15 ετών, τραγούδια όπως τα «Το Φιλί Της Ζωής», «Η Καρδιά Σου Πέτρα», «Πυροτεχνήματα», «Αν Ήσουνα Αγάπη», «Γύρνα με Στο Χθες» αφήνοντας τη δική τους καλλιτεχνική σφραγίδα στην ελληνική δισκογραφία.

Το νέο τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο «Φεύγω», σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη, είναι μία δυναμική ερωτική μπαλάντα που μιλάει για όλες της ιστορίες αγάπης που έφτασαν οριστικά στο τέλος τους.

Το «Φεύγω», το οποίο κυκλοφόρησε ψηφιακά πριν λίγες εβδομάδες, αποκτά εικόνα με ένα music video σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και μεταφέρει στις οθόνες μας τη συναισθηματική ιστορία του τραγουδιού με πρωταγωνιστές την Έλενα Παπαρίζου και τον Αποστόλη Τότσικα.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Αποστόλης Τότσικας υποδύονται ένα ζευγάρι που η σχέση τους έχει φθαρεί με την πάροδο του χρόνου. Μετά από μια σειρά από έντονα σκηνικά, η Έλενα Παπαρίζου αποφασίζει να τελειώσει αυτή τη σχέση και να «φύγει» οριστικά.

Με αφορμή τα γυρίσματα του video clip, η Έλενα Παπαρίζου και ο Αποστόλης Τότσικας βρέθηκαν ξανά μαζί μετά από 15 χρόνια από την πρώτη τους συνάντηση στη σειρά «Μαζί Σου» στην οποία πρωταγωνιστούσε ο αγαπημένος ηθοποιός και ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο το soundtrack η «Number One» τραγουδίστρια της Ευρώπης.

Το νέο single «Φεύγω» της Έλενας Παπαρίζου κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Δείτε τους στίχους του τραγουδιού εδώ

ΠΗΓΗ