Μία ακόμη ξεχωριστή συναυλιακή στιγμή του Solmeister και της Marseaux.

Ο Solmeister και η Marseaux συναντιούνται επί σκηνής για άλλο ένα επετειακό «Να Τα Πούμε;», στην εκτενέστερη μέχρι στιγμής έκδοσή του, με 12 συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σε ένα ξεχωριστό μουσικό show την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στο «Fuzz Club» στην Αθήνα, ο Solmeister και η Marseaux επιχειρούν και πάλι ένα αφιέρωμα σε όσα συνέβησαν, μία ωδή στα όσα συμβαίνουν και μία ενδοσκοπική ματιά σε όσα πρόκειται να συμβούν.

Ο αιώνιος έφηβος Solmeister επιστρέφει στην πιο γόνιμη φάση της μέχρι στιγμής πορείας του.

Το «Cool Kids Never Die» του 2016 έχει σημαδέψει μία ολόκληρη γενιά εφήβων, «Το Χάρτινο Βασίλειο» του 2019, ως μία πολυδιάστατη ροκ όπερα, τον βρήκε σε μία βαθιά σκεπτόμενη διαδικασία, διαφοροποίησης και πειραματισμού και το πιο πρόσφατο «Τα Λέμε Στην Κόλαση» έκανε μία βουτιά και πάλι στις emo ρίζες του.

Ο Solmeister μοιάζει να βρίσκεται σε παροξυσμό έμπνευσης και δημιουργίας, ενώ μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειά του με τίτλο «SOLMEISTER 1S D3AD» στις 13 Ιανουαρίου από τη CKDN Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Πέραν των δικών του μουσικών εξορμήσεων, ο Solmeister συνυπογράφει στιχουργικά, μουσικά και σε επίπεδο παραγωγής τα τραγούδια του WNCfam και της pop star Marseaux.

H Marseaux κυκλοφόρησε το 2021 τον δεύτερο κατά σειρά προσωπικό της δίσκο, με τίτλο «Chica», συγκεντρώνοντας εκατομμύρια ψηφιακά streams και ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον πυρήνα των οπαδών της νεανικής μουσικής κολεκτίβας.

Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον συναντιούνται σε μία ακόμη ξεχωριστή συναυλιακή στιγμή του Solmeister και της Marseaux, που υπόσχεται ένα και μόνο: Να σας μείνει αξέχαστη.

Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω www.viva.gr, 11876 και του δικτύου των μεταπωλητών του Viva.

ΠΗΓΗ