«Δεν Υπάρχει Δεν Μπορώ», τραγουδά η Έλενα Παπαναγιώτου.

Η Έλενα Παπαναγιώτου παρουσιάζει το νέο single της με τίτλο «Δεν Υπάρχει Δεν Μπορώ», που κυκλοφορεί μαζί με music video.

Η πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια ασχολείται με τη μουσική εδώ και πολλά χρόνια και ξεχωρίζει για την ικανότητά της να μαγεύει με τις ερμηνείες της τόσο στο ελληνικό όσο και στο κένο ρεπερτόριο.

Αυτή τη φορά, η Έλενα Παπαναγιώτου μας βάζει σε ερωτικά μονοπάτια με ένα σύγχρονο λαϊκό τραγούδι όπως το «Δεν Υπάρχει Δεν Μπορώ».

Διαφήμιση

Τη μουσική του τραγουδιού έχει υπογράψει ο εξίσου ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός Θέμης Παναγιωτίδης, ενώ τους στίχους έχει δώσει ο καταξιωμένος Θάνος Παπανικολάου.

Το «Δεν Υπάρχει Δεν Μπορώ» κυκλοφορεί μαζί με music video που σκηνοθέτησαν οι Danny Ntarlas και JuJu.

Η Έλενα Παπαπαναγιώτου να μεταφέρει το συναίσθημα και τη δύναμη του τραγουδιού μέσα από δυνατές εικόνες και χορευτικές κινήσεις.

Στο μεταξύ, η Έλενα Παπαπαναγιώτου συνεχίζει τις εμφανίσεις της κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου στο «Fantasia».

Το «Δεν Υπάρχει Δεν Μπορώ» της Έλενας Παπαπαναγιώτου κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ