Το νέο τραγούδι του Λεωνίδα Μπαλάφα είναι ένα ξέφρενο πάρτι.

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας μετά την πρόσφατη παρουσίαση του νέου του δίσκου με τίτλο «Αβέρτα» μας θυμίζει εκείνο «Το Παλιό Το Σταθερό».

Ένα νέο τραγούδι και μουσική οπτικοποίηση γεμάτη μεράκι, κέφι και διονυσιακά συναισθήματα.

«Το Παλιό Το Σταθερό» είναι ένα τραγούδι χαρούμενο, σε μουσική και στίχους του Λεωνίδα Μπαλάφα και ένα ακόμα πιο γεμάτο χαρά μουσικό χορευτικό πάρτι με φίλους και οικογένεια.

Διαφήμιση

Στο τραγούδι έπαιξαν οι φίλοι Σάββας Τσιώλης (μπουζούκι), Μάνος Βλοϊτος (ηλεκτρική κιθάρα), Πάνος Γεωργακόπουλος (τύμπανα), Μιχάλης Δάρμας (ηλεκτρικό μπάσο), Χρήστος Ψαρομήλιγκος (βιολί) και ο Λεωνίδας Μπαλάφας στο ντέφι.

Τις κάμερες και το μοντάζ του βίντεο για το «Το Παλιό Το Σταθερό» ανέλαβε ο μάγος Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου.

Η ηχογράφηση του τραγουδιού έγινε ζωντανά στο στούντιο Matrix, όπου την ηχοληψία, τη μίξη και μάστερ έκανε ο Γιάννης Πετρόγιαννης. Τα φωνητικά και το ντέφι ηχογραφήθηκαν στο στούντιο του Νίκου Ρέτσου.

Και όπως θα έλεγε και ο Λεωνίδας Μπαλάφας «με εκείνο το παλιό το σταθερό με το καλώδιο το στριφογυριστό»: «Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά όλους όσοι παρευρέθηκαν και βγάλανε την όρεξή τους και το μεράκι τους σ’ αυτό το ξέφρενο πάρτι!».

Παράλληλα με το νέο τραγούδι του, μπορείτε να ακούσετε ζωντανά τον Λεωνίδα Μπαλάφα όλες τις Παρασκευές του Μαρτίου στον «Σταυρό του Νότου Club» μαζί με την Αναστασία Φεργαδιώτη και την πολυμελή και πολυμήχανη μπάντα του.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ