Το νέο τραγούδι του Γιώργου Γιαννιά απέκτησε εικόνα.

Ο Γιώργος Γιαννιάς επιστρέφει με ένα τραγούδι που φιλοδοξεί να γίνει σύνθημα.

«Να σου πω… Ενοχλώ;», τραγουδά ο Γιώργος Γιαννιάς στο νέο single του με τίτλο «Ενοχλώ» που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις υπηρεσίες streaming τον περασμένο Δεκέμβριο και πλέον αποκτά και εικόνα.

Το «Ενοχλώ;» ένα τραγούδι διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα ο Γιώργος Γιαννιάς, ο οποίος είναι γνωστός τόσο για τις συναισθηματικές μπαλάντες τους όσο και τα ρυθμικά τραγούδια του.

Τη μουσική του «Ενοχλώ;» υπογράφει ο Γιάννης Φρασέρης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στην Αγγελική Μακρυνιώτη, δύο δημιουργοί με πληθώρα επιτυχιών στα βιογραφικά.

Το «Ενοχλώ;» φαίνεται ότι έχει γίνει ήδη viral στο TikTok με τους catchy στίχους του: «Να σου πω, ενοχλώ; / Μήπως θες να σε πάρω άλλη ώρα / Εγώ εδώ σ’ αγαπώ / Όπως τότε το ίδιο και τώρα».

Το music video που ντύνει με εικόνα το «Ενοχλώ;» γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη και η ιστορία του θα καταφέρει να σας αγγίξει.

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Γιαννιά έρχεται λίγους μήνας μετά την κυκλοφορία του «Πες Μου Πού Γυρνάς», ένα άκρως δυναμικό τσιφτετέλι με έντονες κορυφώσεις και χορευτικό tempo.

Το «Ενοχλώ;» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Heaven Music.

Δείτε τους στίχους του «Ενοχλώ;» εδώ

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ