Ακούτε το νέο τραγούδι της Κατερίνας Λιόλιου.

Η Κατερίνα Λιόλιου ηχογράφησε και μοιράζεται μαζί μας ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια, το «Ας Έστελνες».

Το «Ας Έστελνες» είναι ένα ερωτικό χασάπικο, που η Κατερίνα Λιόλιου επανακυκλοφορεί και ντύνει με τη δική της φωνή.

Πρόκειται για ένα από τα τραγούδια που η Κατερίνα Λιόλιου ερμηνεύει με την ξεχωριστή χροιά της στις live εμφανίσεις της και ένα από τα κομμάτια που περιλαμβάνεται στο «Live Medley 2» που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες.

Το «Ας Έστελνες» θα συμπεριληφθεί επίσης στο επερχόμενο άλμπουμ «Studio Live Session» της Κατερίνας Λιόλιου που θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI, a Universal Music Company την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου.

Τη μουσική του «Ας Έστελνες» έχει γράψει ο Χρήστος Σαντικάι και τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

Με το «Ας Έστελνες», η Κατερίνα Λιόλιου μας χαρίζει ακόμα μια εξαιρετική ερμηνεία γεμάτη συναίσθημα και, για ακόμα μία φορά, κλέβει τις εντυπώσεις.

«Ας έστελνες / Ας ήσουνα εδώ να με κρατήσεις / Ας ήταν μια φορά να απαντήσεις / Ποτέ σου όμως στα δύσκολα δεν έμενες / Ας έστελνες / Χιλιόμετρα για σένα είχα κάνει / Κουβέντες πειρες με το ταβάνι / Και τώρα που είμαι αλλού / Μου λες πως πέθαινες / Ας έστελνες».

Το νέο single «Ας Έστελνες» της Κατερίνας Λιόλιου κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ