Νέο τραγούδι από τη σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει».

Η Έλενα Φερεντίνου ντύνει με την εξαιρετική χροιά της το τραγούδι «Οι Μηχανές» για το soundtrack της σειράς «Αυτή Η Νύχτα Μένει» του Alpha.

Η ερμηνεύτρια με τη βελούδινη χροιά, που έχει ξεχωρίσει για τα δισκογραφικά βήματά της και τις live εμφανίσεις της, ερμηνεύει ένα κομμάτι με ιδιαίτερο κράμα, που φέρνει στο σήμερα το κλασικό ζεϊμπέκικο.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού «Οι Μηχανές» υπογράφει ο Νίκος Καρβέλας, ο οποίος συνεχίζει τη συνεργασία του με την Έλενα Φερεντίνου.

To «Οι Μηχανές» ακούστηκε πρώτη φορά στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς «Αυτή Η Νύχτα Μένει» του Alpha και γοητεύσε αμέσως το κοινό.

Πρόκειται για το τρίτο single της Έλενας Φερεντίνου με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα, μετά τα «Βαθιά Νυχτωμένοι» και «Δεν Πάει Καλά Το Παιδί».

Εκτός από το τραγούδι «Οι Μηχανές» της Έλενας Φερεντίνου, για το soundtrack της σειράς «Αυτή Η Νύχτα Μένει» η Γιώτα Νέγκα ερμηνεύει το ομότιτλο θρυλικό τραγούδι στους τίτλους αρχής, ενώ ο Μπάμπης Στόκας έχει διασκευάσει για τους τίτλους τέλους της σειράς το εξίσου εμβληματικό τραγούδι «Μια Ζωή Μέσα Στους Δρόμους».

To «Οι Μηχανές» της Έλενας Φερεντίνου κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ