Ο Ηλίας Βρεττός και η Demy ενώνουν τις δυνάμεις τους επί σκηνής.

Ο Ηλίας Βρεττός και η Demy δίνουν το σύνθημα και το απόλυτο live party ξεκινά, από το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο «Mezzo Athens Party Stage».

Ο μοναδικός και επιτυχημένος Ηλίας Βρεττός, που κάθε του εμφάνιση αποτελεί μία αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης, είναι έτοιμος να συναρπάσει για ακόμα μία φορά το αθηναϊκό κοινό με τις προσωπικές επιτυχίες του και τις μοναδικές ερμηνείες του.

Η ξεχωριστή κι αγαπημένη Demy βάζει τη δική της μουσική πινελιά με ένα μοναδικό πρόγραμμα με hits από την προσωπική της δισκογραφία και αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Με τα τραγούδια τους, τη δυνατή χημεία τους και την αστείρευτη θετική ενέργειά τους, ο Ηλίας Βρεττός και η Demy θα χαρίζουν μοναδικές στιγμές από τη σκηνή του «Mezzo Athens Party Stage».

Στο καλλιτεχνικό σχήμα συμμετέχει η ταλαντούχα μπάντα των ENORASIS, ένα pop πενταμελές συγκρότημα, που ξεχωρίζει για την πολυφωνία, τις εκρηκτικές εμφανίσεις, την ενέργειά του πάνω στη σκηνή, καθώς και για τη διαδραστικότητά του με το κοινό.

Το «Mezzo Athens Party Stage» (Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 1, Θησείο), ένας πλήρως ανακαινισμένος και πανέμορφος χώρος, ανοίγει τις πόρτες του από το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 23:00 και Κυριακές στις 21:00.

Αγαπημένα τραγούδια, εκπληκτικές ερμηνείες, ξεχωριστά ντουέτα, εντυπωσιακά shows και positive vibes, εκτοξεύουν τη διασκέδαση στα ύψη με τον Ηλία Βρεττό και την Demy.

ΠΗΓΗ