Ο Νίκος Οικονομόπουλος μας ταξιδεύει στο μαγικό Παρίσι.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος κυκλοφορεί το μουσικό βίντεο για το νέο τραγούδι του «Πρέπει Δεν Πρέπει».

Πρόκειται για μία δυναμική ερωτική μπαλάντα, που φέρει την υπογραφή δύο ταλαντούχων δημιουργών, του Χρήστου Σαντικάι στη μουσική και του Γρηγόρη Βαξαβανέλη στους στίχους.

Σε ένα τραγούδι πλημμυρισμένο με νοσταλγία, με στίχους που μιλούν για πάθη που δεν καταλαγιάζουν, η μοναδική φωνή του Nίκου Oικονομόπουλου μας αγγίζει, μας συγκινεί, μας φέρνει σε επαφή με τα πιο ειλικρινή συναισθήματα.

Μία σύνθεση απόλυτη, κρυστάλλινη. Όπως και ο ερμηνευτής της.

«Πρέπει δεν πρέπει σε θέλω ακόμα / Δε λειτουργεί το μυαλό με άλλο σώμα / Πρέπει δεν πρέπει για σένα ακόμα είμαι εδώ / Πρέπει δεν πρέπει αλήθεια μου λείπεις / Κατάλαβέ το εδώ μόνο ανήκεις / Πρέπει δεν πρέπει για σένα υπάρχω και ζω».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ταξίδεψε για τις ανάγκες του music video για το «Πρέπει Δεν Πρέπει» στο μαγικό Παρίσι και μεταφέρει στις οθόνες μας πανέμορφες εικόνες από τη γαλλική πρωτεύουσα με τη σκηνοθεσία του Nick Marianos.

Το «Πρέπει Δεν Πρέπει» είναι το επόμενο τραγούδι που κυκλοφορεί ο Νίκος Οικονομόπουλος μετά το «Όσο Τίποτα Σε Θέλω», το οποίο έφτασε επίσης μέχρι το No. 2 στο Ελληνικό Airplay Chart της MediaInspector.

Το νέο single του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «Πρέπει Δεν Πρέπει» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

ΠΗΓΗ